Ehomag
Vijesti

Dodik poručio: Nas Srbe niko neće prebrojavati, pa ni muslimani

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon što je portal N1 objavio dio obraćanja predsjednika SDA Bakira Izetbegovića sa stranačkog skupa u Hadžićima stigle su brojne reakcije.

Izetbegović je podsjetimo kazao okupljenima “Prebrojali smo se – i koliko lovaca imamo, i koliko mladih ljudi, i koliko imamo instruktora na dronovima, i tako dalje…” 

Nakon što je N1 objavio izjavu i video zapis sa skupa na svom se Twitter profilu oglasio i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

“Izetbegović kaže da su se muslimani (Način na koji Dodik naziva Bošnjake kako bi ih uvrijedio) prebrojali, učesnici protesta, takođe muslimani, prebrojali su Hrvate i kažu ima ih za dva vagona. Nas Srbe niko neće prebrojavati, pa ni muslimani, ali treba da znaju da nas je dovoljno.

Ovo što slušamo posljednjih dana od muslimana iz Sarajeva udar je na mir i stabilnost, jednako kao i Šmitov nelegalni i antidejtonski dolazak i ponašanje u BiH.” napisao je Dodik.

Related Articles

Nastavak suđenja u predmetu “Respiratori”

user

Nakon četiri dana liječenja: Jair Bolsonaro napustio bolnicu

user

PRONAĐENO TAJNO OPROŠTAJNO PISMO DŽEJA RAMADANOVSKOG! Tek sad otkriveno kome je ostavio imovinu u nasljedstvo, EVO ŠTA JE NAPISAO PRIJE SMRTI

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM