Ehomag
Vijesti

Ovo je ubijena Jelena rekla frizerki o Zoranu

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Iskaz Zorice Gemović, frizerke ubijene Jelene Marjanović, bio je ključan za istragu ubistva pjevačice, a zbog čega je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora. Gemovićeva je ranije u tužilaštvu rekla da joj se ubijena pjevačica žalila na odnose u kući Marjanovića, te da bi je Zoran ubio ukoliko bi ga ostavila.

Frizerka je u  Višem javnom tužilaštvu u Beogradu svjedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj se pjevačica u više navrata žalila da je omalovažavana od strane supruga koji joj je govorio da je debela i ružna.

„Bila sam Jelenin frizer, poznajemo se 10-12 godina unazad, nismo ispijale kafe, ali mi je Jelena bila nešto više od mušterije“, rekla je ona svojevremeno.

Ispričala je da ju je Zoran uvijek dovozio u salon, a nekad čak i ostajao u lokalu.

“Ponekad bi ostavio njih dvije i otišao, ali bi je onda zvao po 10 puta govoreći joj da požuri, pitao je kada će da završi. Često se događalo i da dođe u salon i čeka da završimo. Jana je uvijek bila s Jelenom, znam da je pokojna Zorica čuvala Janu do godinu dana pred smrt, kada više nije mogla jer se razboljela, ali takođe znam i da dijete nije htjelo da ostane kod Zoranovih roditelja i mislim da su je na kraju upisali u privatni vrtić. Koliko ja znam, Jana nije htjela da ostaje ni sa Zoranom, već je uvijek bila s Jelenom”, rekla je ona i dodala da je Jelena imala loš odnos sa svekrom, Vladimirom Marjanovićem.

“Stalno se svađala sa svekrom, nije bila u najboljim odnosima sa Zoranovim bratom, s tim što je za svekrvu govorila da je žena ok i da od njih trojice – Zorana, Vladimira i Miloša, ne smije da pisne”, rekla je ona i dodala:

„Jelena mi je rekla da joj je dosta svega i da je Zoran omalovažava i ponižava. Vreijđao ju je i govorio joj da je kao tetka, da je debela i da ne zna da se obuče. Ipak, strah od Zorana ju je sprječavao da ode iz te kuće“, ispričala je Gemovićka u tužilaštvu.

Podsjetimo, Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, osuđen je u petak u Višem sudu u Beogradu na 40 godina zatvora.

(Nova.rs)

Related Articles

Grlić Radman: Hrvatskoj je stalo do stabilne i funkcionalne BiH

user

FHMZ objavio vremensku prognozu za naredna 3 dana: U nedjelju nas čeka potpuni obrt

user

Šef Azovstala: Nismo očekivali ovakav genocid i nehumani rat

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM