Ehomag
Magazin Sport

DEJAN PRIZNAO ZAŠTO PRATI SVAKI KORAK SANDRE I ANĐELA: Satjeran u ćošak, tek da vidite Aleksandrinu reakciju (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nova drama!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Marka Đedovića.

Da li je i tebi možda zaparlo uši kad se izlanuo da je gledao kako Sandra gleda Anđela dok se ljubio sa Anom. Što je on tako pomno gledao Sandru? – glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen Pink.rs

To moramo Dejana da pitamo, da li je to osveta ili šta – rekao je Marko.

To je bilo smiješno u trenutku, nema ko to nije komentarisao. Bilo je na uspomenama. Stavite mi naočare, pa ću da budem idiot. Ja sam gledao uspomene – ubacio se Dejan.

Žena bivša te ne zanima, a za Sandru se sjećaš – dodao je Milan.

Ta scena sigurno nije ubačena bezveze. Ja sam slušao sve i pratio. Ja mogu svačije uspomene da ispričam od samog početka – rekao je Dejan.

Foto:Printscreen Pink,rs

Moram da ispravim Dejana, to nije bila faza kad smo se Anđelo i ja muvali. Dejan i ja smo se tad družili, sa Anđelom ne znam ni da li sam komunicirala, nismo tad ni razgovarali o stvarima koje su se izdešavale prošle godine. Ne sećam se da je komentarisao taj momenat, ali ne mislim da je komentarisao iz neke ljubavi prema meni – govorila je Rešićeva.

To smo svi ovdje komentarisali i smijali se toj sceni. On ima tu moć zapažanja i pamćenja i da on pamti šta je bilo prošle godine u ovo vrijeme. Ja nisam pomislila da je on zapazio jer su se oni tad muvali. Ne mislim da je bilo nešto sa Dejanove ili Sandrine strane u tom trenutku – dodala je Aleks.

Foto:Printscreen Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

[embedded content]

Related Articles

MUK U STUDIJU! ONA JE NOVA UČESNICA ZADRUGE 5: Od ovoga trenutka SVE ĆE SE PROMIJENITI! (VIDEO)

user

Medvedev izgubio od Hurkacza: Đoković ostaje broj 1

user

Isplivala nikad viđena slika: Ovako je izgledala majka Lepe Brene

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM