Ehomag
Magazin

POGLED SA TERASE OD MILION DOLARA I POSEBAN KUTAK ZA GOSTE Zavirite u stan Viki Miljković u elitnom dijelu Beograda (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Dom Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa nalazi se u luksuznom dijelu Beograda, a u stan koji su uredili tačno prema svojoj mjeri, bračni par uselio se prije skoro tri godine.

Par poznat po svojoj gostoljubivosti često ima goste koji su bili oduševljeni uređenjem ovog prostranog doma, a prilikom slavlja Violeta ima specijalno opremljen kutak u kojem boravi sa zvanicama, za dugačkih stolom.

U vroeme praznika, pjevačica polaže puno truda u dekoraciju. Svojevremeno Viki je zabilježila kako izgleda njen stan u vrijeme najradosnijeg praznika i malo ko je ostao ravnodušan na prizor.

Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnje, jeste pogled sa prostrane terase na cijelu prestonicu, kao i džakuzi koji je pjevačica svojevremeno preko terase dizalicom unijela u stan.

Related Articles

IZA SEBE JE OSTAVILA ČETVERO DJECE I ČETVERO UNUČADI: Životna priča Merime Njegomir, 1 susret je sve promijenio

user

Malo ko zna da je STRUGAR BIO U VEZI SA VODITELJICOM JUTARNJEG PROGRAMA! Njihova romansa počela je na fakultetu, a onda se ona zaposlila

user

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA OD ČEGA ŽIVE DALILA I DEJAN: Evo kako zarađuju pare, SVAKO DRUGI DAN NJIH DVOJE…

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM