Ehomag
Sport

NAJNOVIJA VIJEST: Evo gdje se nalazi Novak Đoković, njegov brat potvrdio!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Novak Đoković je konačno “slobodan čovjek” u Melburnu, nije više u pritvoru migrantskog hotela pošto je sud donio odluku da mu bude vraćena viza uz novčanu odštetu, ali je ipak sada sve u rukama imigracionog ministra koji može da “naruči” deportovanje najboljeg tenisera svijeta.

Šta sve znamo dosad:

– Novak Đoković je 5. januara uveče doputovao u Australiju nakon čega je osam sati bio ispitivan na aerodromu, a potom prebačen u migrantski hotel u kom je boravio do danas.

– Najboljem teniseru svijeta je oduzeta viza zbog “nepoklapanja podataka iz medicinskog izuzeća i vize”, ali mu je danas vraćena odlukom federalnog suda Viktorije nakon žalbe koja je dokazala da je Srbin imao sve potrebne papire.

– U međuvremenu je Đoković bio u izuzetno lošim uslovima migrantskog hotela, bez ličnih stvari i dokumenata, a jedno vrijeme i bez mobilnog telefona.

– Danas mu je sud vratio vizu te je postao slobodan čovjek u Melburnu, ali su vlasti izvršile novi pritisak i čeka se odluka imigracionog ministra da li će ignorisati sud i ipak zatražiti deportovanje Novaka, na šta ima pravo.

– Novak je na slobodi, bio je maloprije na teniskom terenu, on je trenirao. Otišao je u Australiju da se bavi tenisom i bori za sebe, da odigra i pokuša da osvoji još jedan Australijan open, te obori novi rekord, kazao je Đorđe Đoković.

Izvor:Blic.rs

Related Articles

NA TERENU U MELBURNU SLIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Direktna poruka iz Australije, evo o čemu se radi

user

Ćiro Blažević teško bolestan, počeo se opraštati: Zbogom, moji Slovenci

user

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Velež 1 -1 Coleraine

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM