Ehomag
Zabava

ASTROLOZI OBJAVILI HOROSKOP ZA DECEMBAR, STIŽU MAGNETNE OLUJE: 3 perioda su kritična, EVO ŠTA TREBATE URADITI ZA NOVU GODINU

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Horoskop za decembar donosi jednu rijetku astrološku pojavu koja se zove magnetne oluje. Ovo će biti najgori dani za zdravlje!

Astrolozi upozoravaju – u prvom mjesecu zime tri vremenska perioda će biti izuzetno opasna po većinu horoskopskih znakova! Sunce će u decembru testirati snagu znakova Zodijaka, a stručnjaci očekuju nekoliko “magnetnih oluja” odjednom. Upozorili su i na određene datume koji ne donose ništa dobro, a zdravlje će najpre biti na udaru!

screenshot-8

Najveće “magnetne oluje” očekuju se od 9. do 13. decembra. Njihv vrhunac biće 10. Povedite računa o imunitetu u tom periodu, savetuju stručnjaci, bićete podložniji virusnim infekcijama.

Od 18. do 22. decembra astrolozi najavljuju veoma iscrpljujuć period za većinu znakova Zodijaka. Osjećaće se kao da su na izmaku snaga, imunitet će im biti na minimumu, a preporuke su da se u tom periodu svi uzdrže od fizičke aktivnosti kako bi sačuvali energiju.

Aktivnost Sunca u periodu od 30. do 31. decembra drastično će uticati na raspoloženje. Mnogi će već osetiti predprazničnu depresiju, bezvoljnost, nedostatak snage i generalno će ta dva dana tuga i negativna osjećanja biti naglašeni.

Astrolozi savjetuju i da, ukoliko ne želite da pokvarite sebi ulazak u Novu godinu (bilo da idete na neki doček ili slavite u krugu porodice ili sami), iskoristite posljednje dane decembra da budete na otvorenom. Savjet je i da pojačate zdravu ishranu, jedete više povrća i voća, a takođe i da pijete više vode.

Sve izvore stresa gledajte da eliminišete iz života, naravno koliko je to moguće. Kada ste u prilici, bolje birajte mirno veče ispred TV-a, u krugu porodice, nego “izlaske na silu”.

MONDO

Related Articles

I NAJISKUSNIJI VOZAČI POGRIJEŠE: Znate li ko ima pravo prvenstva na ovoj raskrsnici

user

Pogledajte svoja stopala i OTKRIJTE SVOJE DREVNO PORIJEKLO: Evo šta to znači za vas

user

LJEPOTA JE U OČIMA POSMATRAČA! Ovako izgleda SAVRŠENA žena u očima muškaraca

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM