Ehomag
Vijesti

HIT! Na društvenim mrežama pokrenuta “akcija pomoći” Dodikovoj djeci

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Milorad Dodik danas je na sjednici NSRS imao zanimljivu izjavu kada je rekao kako je njegov sin nezaposlen, a kćerkin restoran loše posluje.

Vrlo brzo ova reakcija je postala hit na društvenim mrežama, pa korisnici su se dosjetili da se “finansijski pomogne” Dodikovoj djeci.

Naime, izvjesni Neđo Lepir je u opisu naveo da se sredstva prikupljaju iz šale i da će, ukoliko bilo ko uplati novac, on biti proslijeđen za liječenje djece kojima je taj novac potreban.

Ova ideja je pokrenuta da se “finansijski pomogne” Dodikovoj djeci, s obzirom na to da je on danas konstatovao da njegova kćerka u lošoj finansijskog situaciji odgaja četvero djece jer restoran, čija je vlasnica, loše posluje.

Dragan Mioković, penzionisani policajac je podijelio ovu objavu uz opis “topla očinska priča”, a na Facebooku je bilo i onih koji su slikali novčanice od 20 KM uz opis da doniraju za pomoć porodici Dodik.

 

Related Articles

Izetbegović na svečanoj akademiji u Tuzli: Mi branimo državu, mir i stabilnost, a time i vrijednosti civiliziranog svijeta

user

Tužilaštvo BiH: Pronađeni posmrtni ostaci na području BiH

user

Edin Vranj pušten iz pritvora

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM