Ehomag
Vijesti

Poznat identitet muškarca iz Zenice koji je poginuo u divljoj jami

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tijelo prevezeno u Kantonalnu bolnicu Zenica radi obdukcije

Na divljoj jami u okolini Zenice u prijepodnevnim satima poginuo je 43- godišnji Ćazim Durmić, kako nezvanično saznaje Avaz.

– Radio sam s njim na divljoj jami. Otišao sam raditi dalje na teren prija sat su mi kolege javili da je poginio u toj divljoj jami na Mosčanici u Zenici- kazao je za portal “Avaza” prijatelj nastradalog Durmića.

Nesreća se desila oko 11 sati.

– Tužiteljica je bila na licu mjesta i izdala je naredbu za obdukciju nastradalog lica. U tom smislu tijelo je prevezeno u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica gdje će se biti izvršena obdukcija. Muškarac Ć. D. 1978. godište iz Zenice, smrtno je stradao- kazala je za portal “Avaza” Aldina Alić, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Divlje jame na području Zenice i ranije su odnosile živote.

Novi.ba/Avaz

Related Articles

Čanak: Policija provocirala narod na Cetinju, to je bio plan Vlade Crne Gore

user

Zastrašujući snimak nasilja u bh. školi: Učenik brutalno tukao vršnjaka

user

CECA U GRANDU – A POGLEDAJTE REAKCIJU VIKI MILJKOVIĆ: Odmah je zvala Sašu Popovića, EVO ŠTA MU JE TRAŽILA!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM