Ehomag
Zanimljivo

Prizor koji ledi krv u žilama! Posjetili zloglasnu kuću pa ugledali duha na prozoru?!

Irska grupa paranormalnih istražitelja posjetila je zloglasnu vilu Moore Hall nakon što je čula razne priče o čudnim zvukovima i zbivanjima na tom području.

Kuća se nalazi u Carnaconu, u blizini parka koji je obično zauzet danju jer ju posjećuju mnogi turisti. Nekretnina je nekoć pripadala poznatom irskom književniku Georgeu Moore-u te njegovom John Moore-u, predsjedniku Republike Connacht, prenosi Galway Beo.

Obitelj Moore živjela je u 18. stoljeću, a John je tragično je umro u dobi od 32 godine samo nekoliko tjedana nakon očeve smrti.

Navodno je književnik Moore prije useljenja već bio upozoren kako kuća donosi nesreću. Priča se kako je tamo ubijen davni kralj Drithliu koji je vladao u 4. stoljeću.

Prema lokalnoj legendi, otac i sin Moore i Drithliu danas se obračunavaju sa svakim tko se usudi noću zakoračiti blizu kuće.

– Kad stignemo na svako mjesto, odmah fotografiramo jer vjerujemo da će, bez obzira na energiju, odlučiti ostati ili otići – napisala je grupa istražitelja nakon posjeta kuće.

U kutu prozora istražitelji su snimili nešto što izgleda kao jeziva figura koja ih očito gleda.

Odmah na početku smo osjetili da na tom mjestu ima puno paranormalnih aktivnosti – dodali su paranormalni istražitelji.

– Još nismo završili s tim mjestom.

Mnogi su komentirali njihovu objavu na Facebooku, a jedan je napisao: “Volim ovo mjesto. To je moje djetinjstvo. Proveli smo dobrih nekoliko noći tamo po mrklom mraku i završili prestravljeni. Rekao bih da su tamo dobronamjerni duhovi. “

– Bio sam u toj kući prije jedne noći … nije potrebno reći da smo puno brže izlašli nego što smo ušli. – rekao je drugi.

U građanskom ratu kuću su spalili do temelja i nikada ju nisu obnovili. Ostale su više manje ruševine, no i dalje se može prepoznati zastrašujući izgled kuće. Podrum ove uklete vile nalikuje na sablasni labirint s mračnih prostorija i podovima prekrivenim travom i blatom. Nije otvoren za javnost, ali očito ga redovito posjećuju znatiželjni posjetitelji i istraživači urbanih područja.

Izvor: 24sata.hr

Related Articles

Nesretan sam jer mi žena nosi djevojčicu

user

Vozi miško..ili ne: Zapeo u tračnicama u centru Zagreba i blokirao promet ulicama

user

Video koji je rastužio Internet: Pogledajte što je pas radio kad mu je vlasnik otišao na posao

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM