Ehomag
Magazin

Majka Mine Joksimović važila je za najljepšu djevojku Valjeva: EVO KAKO JE IZGLEDALA BIVŠA SUPRUGA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA U MLADOSTI, ljepotica kakvu niste vidjeli (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Mina Joksimović podsjetila nas je na činjenicu da je njena majka svojevremeno bila jedna od najljepših djevojaka u Valjevu. Kćerka Željka Joksimovića rijetko objavljuje njene fotografije jer zna da ona ne želi da se eksponira u javnosti, ali ovog puta imala je ozbiljan povod, a to je Vesnin rođendan, piše Stil.kurir.rs.

Izabrala je fotografiju iz devedesetih godina, a kao i obično, odmah su se čuli brojni komplimenti, kao i konstatacije da je Željko i prije nego što je stekao popularnost uspevao da osvoji najpoželjnije žene.

258807-bivsazenazeljkajoksimovica-ff

Sa Vesnom je bio u braku na početku svoje karijere, a otac je postao kada je imao samo 23 godine. Ubrzo je bilo jasno da je djevojčica od njega naslijedila muzički talenat, a kada su se u medijima pojavile prve Vesnine fotografije, postignut je konsenzus – Mina liči na majku. Kako je odrastala, ta sličnost postajala je sve očiglednija, pa sada mnogi konstatuju da je „ista Vesna“.

Related Articles

NAKON ANE NIKOLIĆ, OGLASIO SE I DEJAN: Odlučio da otkrije istinu o aferi sa pjevačicom, IMAO JE I PORUKU ZA SVOJU SUPRUGU

user

Marko Miljković hoće odmah DRUGO DIJETE, LUNA MU JAVNO ODGOVORILA IZ PORODILIŠTA: Evo šta je poručila, da svi vide

user

OTKRIVEN POL BEBE, ANA SEVIĆ ČEKA TREĆE DIJETE: Porodica vrišti od sreće- DA LI JE DJEČAK ILI DJEVOJČICA?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM