Ehomag
Lifestyle

ŽENE OVO NE VIDE: 10 skrivenih znakova da vas vara, broj 7 je živa ISTINA!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ko će nas bolje uputiti u tajne preljube od nekog ko je bio ta druga žena? 29-godišnja žena koja je raskinula sa svojim momkom za koga se ispostavilo da je oženjen, želi da pomogne drugim ženama da uoče znake prevare prije nego što bude prekasno. „Nikada nisam mislila da ću postati ljubavnica – bila mi je užasna ideja da preotem muža drugoj ženi. Bila sam nasamarena i postala ljubavnica oženjenog čovjeka. Mislim da muškarci varaju jer dosegnu fazu kada počnu da se pitaju da li je to sve što mogu da očekuju života i žele da testiraju svoju muškost.“

Priznaje da osjeća krivicu jer se upustila u vezu sa ocem dvoje djece koji joj je rekao da je njegov brak završen. „Obećala sam sebi da nikada više neću biti ljubavnica, kako se moja veza sa oženjenim muškarcem završila veoma loše, ostavila me depresivnom i bolesnom, sa narušenim samopouzdanjem. Drago mi je da mogu da pomognem drugim ženama da uoče znakove upozorenja.“

1. Ostaje do kasno

Da li često legnete bez partnera? Ako vaš suprug ostaje budan do kasno dok su ostali odavno u krevetu, to može da bude znak da radi stvari na internetu za koje mu je potrebna privatnost. Naravno, možda je u pitanju samo posao, ali ne uzimajte ovaj znak zdravo za gotovo.

love

2. Promjene u potrošačkim navikama

Patner počinje da troši novas misteriozno, a ide toliko daleko da čak podiže kredit bez vašeg znanja. Svako ima pravo da troši svoj teško zarađeni novac, ali u braku morate biti iskreni u pogledu trošenja novca.

3. Promjena muzičkog ukusa

Možda izgleda malo pretjerano, ali ako vaš muškarac odjednom počne da sluša novi bend ili određeni žanr muzike, možda je na njega uticala druga žena. Možda pokušava da impresionira nekog ko voli određenu vrstu muzike skidanjem cele doskografije bendova. Naravno, ovo nije siguran znak, ali poželjno je da obratite pažnju.

4. Tajnovitost sa uređajima

Višestruke šifre i kodovi na telefonu, laptopu i društvenim mrežama definitivno su crvena lampica. Mada svi imamo pravo na privatnost, osoba koja ništa ne krije neće imati problem da vam da pristup nalozima kada je upitate.

6. Provodi previše vremena sa koleginicom

Muškarci ljubavnice obično nazivaju koleginicama, a poslovne izlete koriste kao izgovor za njihovo društvo. Ako vaš muž provodi suviše vremena sa ljubavnicom i insistira da mu je ona samo prijateljica, budite oprezni.

5. Sarkastični odgovori

Muževi koji varaju često izmišljaju priče kako bi sakrili svoje laži. Često pribegavaju sarkazmu ili luckastim odgovorima kako bi vas skrenuli pažnju sa njihove nemogućnosti da vam iskreno odgovore.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI —>>> 

Related Articles

SVI PRAVE 1 GREŠKU KOD PRIPREME BAKLAVE, OVO JE RECEPT ZA NAJUKUSNIJU: Orginalni bosanski recept- S NJIM NEMA GREŠKE!

user

VIDITE LI ŠTA JE ČUDNO NA OVOJ SLICI? Zbog jednog detalja svi su gledali u ovu ženu, ŠTA JE ČUDNO?

user

“Kada skine masku i pokaže lice BEZ FILTERA I ŠMINKE, ne liči na sebe”: Na Instagramu je jedna osoba, u javnosti POTPUNO DRUGA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM