Ehomag
Magazin

ŽIVI U DVORCU I KRIJU SE OD JAVNOSTI, OVO JE KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ: Njene fotografije je nemoguće naći, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Kćerka Dragane Mirković ne viđa se često u javnosti, ali nedavno je osvanula slika na kojoj se vidi da je Manuela izrasla u prelijepu djevojku, koja dobija veoma privlačne poslovne ponude.

Devetnaestogodišnja Manuela, kao i njen dvije godine stariji brat, nikada nisu željeli da se medijski eksponiraju, još manje da se bave nekom profesijom zbog koje bi konstantno bili pred očima javnosti. I to su roditeljima jasno stavili do znanja.

t

‒ Manuela ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati neku vrstu umjetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo miješati ‒ rekla je pjevačica o kćerki, koja je, kao što vidimo na fotografiji sa “Instagrama”, izrasla u pravu ljepoticu, visoku i vitku djevojku koja bi bez problema mogla da se pojavi na bilo kojoj modnoj pisti.

Related Articles

‘GDJE LI JE DALILA SADA?’ Car dok leži pored Ane razmišlja o BIVŠOJ! Evo šta je ispričao dok ga je ona POMNO POSMATRALA! (VIDEO)

user

MARIJA KULIĆ SE OGLASILA NA INSTAGRAMU SAOPŠTENJEM: “Miljani trenutno samo…”

user

KATARINA GRUJIĆ OBJAVILA SLIKU U VJENČANICI I OTKRILA DA ĆE RODITI DJEVOJČICU: Evo koje neobično ime su odabrali (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM