Ehomag
Magazin

Isplivala nikad viđena slika: Ovako je izgledala majka Lepe Brene

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ifeta Jahić podržavala je kćerku svim srcem, a kada je preminula 2014. godine Brena je ostala skrhana bolom.

Kako se rijetko pojavljivala u javnosti, malo kome je poznato kako je majka Lepe Brene izgledala. Ipak jedna fotografija stara decenijama pokazuje da je Brena bila Ifetina slika i prilika.

Nekoliko puta Brena je u razgovorima za medije isticala koliko joj majka nedostaje, kao i kako je važnu ulogu u njenom životu imala.

Njena majka rijetko se pojavljivala u medijima, ali je jednom prilikom o kćerki ovako govorila:

-Za vas je možda Brena, ali za mene je Fahretica. Dobila je ime po mojoj sestri, a talenat je naslijedila od svoje babe, moje majke – rekla je tada za “Puls” Ifeta.

Related Articles

DŽEJLA RAMOVIĆ SAD IMA DRUGO ZANIMANJE, Evo kako zarađuje: “To je nov izazov u mom životu”

user

ZBOG OVOG ZNAKA JE BIO KAŽNJEN U RIJALITIJU – evo šta predstavlja DVOJKA koju su tetovirali TARA I ŠA: Ovo je malo ko znao!

user

ORI SE BIJELA KUĆA – UPRAVO STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zadrugari skočili na noge, OVO NISU OČEKIVALI (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM