Ehomag
Magazin

ZBOG OVOG ZNAKA JE BIO KAŽNJEN U RIJALITIJU – evo šta predstavlja DVOJKA koju su tetovirali TARA I ŠA: Ovo je malo ko znao!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nenad je nekoliko puta zbog začenja tetovaže bio kažnjen u rijalitiju

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uradili su iste totovaže, znak koji je inače bila njihova tajna šifra tokom učešća u Zadruzi, ali i nakon Tarine diskvalifikacije.

Oni su se pohvalili istom tetovažom koja ima posebno značenje za njih.

Tara i Ša su na nozi kod koljena istetovirali broj “2”, a kada su u rijalitiju izgovarali jedno drugom: “Dvojka si”, na taj način su izjavljivali ljubav tajnim šiframa.

Nakon Tarine diskvalifikacije kada bi neko od gostiju u Zadruzi Nenadu rekao da je “dvojka”, tada mu je Simova slala tajne poruke da je sve u redu i da ga čeka, zbog čega je Ša i nekoliko puta bio kažnjen.

tara-sa-830x0

– Uprarene dvojke! – napisala je Tara uz fotografije na kojima je označila Nenada.

Related Articles

POTRESNA PORUKA KĆERKE MERIME NJEGOMIR: “Jednu stvar ti nisam rekla..”

user

BEKUTA SE ZAUVIJEK OPROSTILA OD VOLJENOG MRKE, DRŽE JE DA NE PADNE: Pjevačica nema od bola i tuge (FOTO)

user

PORODILA SE ŽENA DADE POLUMENTE, NA SVIJET DONIJELA DJEVOJČICU: Objavljena slika iz porodilišta, OVAKO SE ZOVE NJEGOVA KĆERKA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM