Ehomag
Magazin

“UPOZNAO ME SA SINOM, NAZVAO ME MAMA” Nova djevojka Darka Lazića se ponovo oglasila: IMALA JE PORUKU ZA MARINU, EVO ŠTA JE URADITI AKO JE SRETNE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Barbara Bobak (23), učesnica “Zvezda Granda”, koja je u vezi sa Darkom Lazićem, otkrila je da je upoznala folkerovog sina Alekseja i da ju je nazvao “mama”.

– Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: “Mama”. Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsjećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmijali. Sinčić je divan, šarmantan skroz – ispričala je Barbara koja je potom otkrila i kako su se Darko i ona upoznali, kao i da nije baš bila oduševljena njime u početku:

bobak-barbara-darko-830x553

– Ja sam radila privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pjevam i tražio da razmijenimo brojeve, jer mu treba pjevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo – kazala je Bobak za “Svet” prenose mediji i dodala da joj s Darkom ide “kao po loju”:

– Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gdje god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo – ističe pjevačica koja nije mogla, a da ne prokomentariše Marinu Gagić, Darkovu nekadašnju vjerenicu i majku njegovog sina Alekseja:

– Slali su mi neke članke gdje je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dijete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspjela da ispratim, lijepa žena, njegovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku – tvrdi Barbara.

(Blic.rs)

Related Articles

PORODILA SE ŽENA DADE POLUMENTE, NA SVIJET DONIJELA DJEVOJČICU: Objavljena slika iz porodilišta, OVAKO SE ZOVE NJEGOVA KĆERKA

user

Nakon vijesti da je DUŠKO U TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU, oglasila se Jelena Karleuša: Evo šta je objavila! (FOTO)

user

“OTELI SU MI PLAC I SAGRADILI KUĆU” Prva ispovijest DALILINOG BRATA: “Imam poruku za nju”, BRUTALNO!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM