Ehomag
Magazin

EVO ŠTO JE TARA SIMOV PLAKALA kao kiša U STUDIJU VEČERAS: Nije Ša u pitanju, NEGO OVAJ MUŠKARAC

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Tara Simov zaplakala je u studiju dok je pričala o svađi sa Markom Đedovićem.

“Pričao je sve najgore o meni. Mnogo me je razočarao. Ja sam sa njim provela cijelo ljeto, zbog njega sam i ušla. Njemu ništa loše nisam uradila. Svima sam rekla da moram da odem i da mi je loše. On je izjavio da sam ga izdala jer mu nisam rekla kako ću da izađem”, rekla je Tara kroz suze i dodala:

2639313-simov-ff

“On je definitivno moje najveće razočaranje ikada. Podnijela sam tužbu protiv njega. Ja jesam i luda, tučem se i agresivna sam. To sve stoji, ja se ne stidim, to sam ja”. Svjesna sam da imam problem sa agersijom i bijesom”.

(kurir.rs)

Related Articles

CAR PRIŠAO DALILI DOK JE SPAVALA, NJENA REAKCIJA IZNENADILA GLEDAOCE: Dejan ništa ne sluti, CAR OSTAO U NEVJERICI (VIDEO)

user

KRISTIJAN NE MOŽE DONIRATI BUBREG MILICI: Obećao joj organ, pa prije 3 dana uradio nešto što se ne smije, “NISAM ZNAO”

user

POGLEDAJTE DEJANOVU REAKCIJU KAD JE UGLEDAO SAMU DALILU NA KREVETU: Ovaj potez sve govori (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM