Ehomag
Zabava

“Cijeli život sam zaljubljen u moju najbolju drugaricu”

Cijeli život sam zaljubljen u moju najbolju drugaricu, ali nikada joj to nisam rekao. Ona se trebala udati idući mjesec i to mi je baš teško padalo. Mislio sam da nikada neću biti tužniji, međutim… Prije 4 dana u saobraćajnoj nesreći njen vjerenik je poginuo, a njena tuga i njene suze su i mene učinile 100 puta tužnijim.

Vjerujte da bih bio spreman svoj život dati samo da se vrati njen vjerenik među žive. Da stvar bude gora, ona je već u trećem mjesecu trudnoće. U trenutku mi je sinula ideja da se ponudim da se uda za mene, da ne abortira, da i njoj i toj nesretnoj bebi ponudim koliko toliko normalan život. Otišao sam kod nje i nakon nekoliko pokušaja da izgovorim da se uda za mene jednostavno sam odustao. Nisam imao hrabrosti, kao što nisam imao ni sve ove godine hrabrosti da joj kažem šta osjećam prema njoj.

Jednostavno je toliko volim da ne bih mogao podnijeti da se udalji od mene, da nemam kontakt sa njom, DA ME ZAMRZI. Pogotovo sada se plašim da ne pomisli da želim da iskoristin, NE DAJ BOŽE, ragediju i nesreću koja ju je zadesila. Ne znam šta da radim… kako da joj ovo predložim, a da ne shvati pogrešno.

 

(maxfun.rs)

Related Articles

4 RANA SIMPTOMA RAKA JAJNIKA: Svaka žena ovo treba znati, AKO UOČITE NEŠTO OD OVOGA, ODMAH GINEKOLOGU

user

JEDAN partner UVIJEK VIŠE VOLI! Riješite TEST i saznajte – Koliko LJUBAVI vam je POTREBNO, a koliko DAJETE?

user

Ti javi kad možeš…

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM