Ehomag
Vijesti

VLASNIK TERETANE U KOJOJ JE BRUTALNO PRETUČENA DJEVOJKA: 10 puta je udario PESNICOM u glavu, Sloba Radanović je SPASIO!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Jeziva scena odigrala se juče u teretani u Novom Beogradu kada je jedan od posjetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila. On je udarao pesnicama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sjedi za pultom pošto nije zaposlen.

– Nasilnik je prvo pokušao da uđe u pult, na odričan odgovor djevojke koja radi on je uzeo stolicu i gađao je, vređao i prijetio da će je ubiti i potom pobjegao. Odmah smo otišli u policiju da damo iskaz i u tom periodu se on vratio i fizički pesnicama tukao djevojku, nakon toga je uhapšen. Sad sam u situaciji gdje su mi djevojke koje rade uplašene, zovu i roditelji, boje se da opet ne dođe neki ludak – rekao je Aleksandar Đorđević, vlasnik teretane a potom prokomentarisao kako se sada osjeća povrijeđena djevojka

– Djevojka je preko 10 puta udarena u glavu, sreća pa su tu bili vježbači koji su priskočili u pomoć. Sloba Radanović je skočio, uhvatio i istjerao iz teretane. Tad ga je policija privela.

– Nemili događaj se desio dok sam bio kod kuće, djevojka sa pulta me je pozvala i rekla mi da ima problem sa vježbaćem. Znao sam o kom vježbaču je riječ i odmah sam potrčao u teretanu, ali nisam stigao na vrijeme da uradim nešto. Pretio joj je da će je ubiti, zakopati ispred teretane, da će završiti na dnu Dunava sa betonskim cipelama. Pošto ga nisam zatekao tamo, pozvao sam ga i on mi je rekao da ga je baš briga kome ću ga prijaviti. Dok sam bio u policiji, meni i pretučenoj djevojci su stizale preteće poruke. To sam naravno pokazao inspektoru. Pred kraj davanja moje izjave, pozvala me je djevojka koja je radila za pultom i rekla da je pretučena. Odmah smo se uputili ka teretani i policija je privela nasilnika – rekao je Vanja Peruničić, menadžer teretane

U teretani smo zatekli i Slobu Radanovića koji je uspio da pritrči u pomoć pretučenoj djevojci, koji je ispričao kako se cijela situacija odvila.

– Uradio sam najnormalniju moguću stvar, krivo mi je što se nisam ranije naišao. Bili smo na drugom kraju teretane kad smo čuli vrisak, odmah smo potrčali ka pultu gde sam ga ja momentalno iznio iz teretane. Ostao sam zatečen jer dosta ljudi nije pritrčalo u pomoć, krivo mi je jako što nisam ranije naišao da to sprečim. Ne smatram sebe herojem, već djevojku koja je preživjela takvu traumu – rekao je Sloba Radanović i apelovao na sve da ne žmure nad nasiljem, da uvijek priteknu u pomoć.

(Kurir.rs)

Related Articles

Mostar: U objektu pored jezera pronađena žena svezana i u polusvjesnom stanju

user

KUHA U STAROJ MALOJ ŠERPI, OVDJE ŽIVI LEPA LUKIĆ: Otvorila vrata svog doma, svima zapao za oko 1 DETALJ

user

NJENI SU BILI PROTIV NJIHOVE VEZE – OVO JE ŽENA DINE MERLINA: Zove se Amela i ne pojavljuje se u javnosti, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM