Ehomag
Zanimljivo

Provela sam vikend kod momka

Imam 16 godina i prošli vikend sam provela kod momka koji ima 19. Njegovi su bili na moru i imali smo cijeli vikend za sebe. MEĐUTIM, njegovi su se jedan dan ranije vratili i bukvalno nas uhvatili u krevetu… Mnogo su se naljutili jer oni svom sinu, mom momku zabranjuju vazu sa mnom, jer sam iz siromašne porodice, sirotinja, za razliku od njih koji su jako bogati.

Tata mog momka mi je naredio da se spremim i rekao mi je da će da me odveze mojima i sve da im ispriča kakva sam i šta sam radila. Cijelim putem sam plakala i molila ga da ne govori mojima i u jednom trenutku mi je izletilo i ponudila sam mu…. U tom trenutku je naglo prikočio i rekao mi da sam gora nego je i mislio. Tada je odvezao autom u jednu napuštenu uličicu. Tu mi je naredio da se raspremim te me je tako obnaženu slikao više puta i napravio par video klipova. Nakon toga me je odvezao kući, i zaprijetio mi da ukoliko ne raskinem sa njegovim sinom da će javno da objavi sve fotografije i video klipove koje je napravio.

Nemate pojma kako se loše osjećam… kako vrijeme brzo prolazi, prošli vikend u ovo doba sam bila najsretnija djevojka na planeti, a danas :(… NEMAM VOLJE ZA ŽIVOTOM!

izvor: jupiterd.blogspot.com

Related Articles

Moj sin od 27 god se zaljubio i živi sa ženom 13 god starijom od sebe

user

VIC: Pa kako je dijete crno?

user

Majka moga vjrenika mi je pokazala ko je zaista on

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM