Ehomag
Zanimljivo

Potpuno je nezainteresovana za mene

Već neko vrijeme sumnjam da me žena vara. Dvije godine smo u braku, ali unazad mjesec dana potpuno je odsutna i potpuno ne zainteresovana za mene, dovoljno da posumnjam u njenu vjernost.

Danima sam razmišljao šta da uradim, kako da je provjerim, malo sam je pratio, ali ništa čudno i konkretno nisam otkrio. Danas sam odlučio da ranije odem kući sa posla, čisto da i to pokušam. Ušao sam u stan, onako polako, da je možda zateknem da se sa nekim dopisuje, razgovara, ali uslijedilo je mnogo, mnogo gore. Iz spavaće sobe sam čuo dobro poznat glas moje supruge. Nečujno sam došao da vrata spavaće i tada je uslijedio neviđeni šok za mene.

Moja supruga je bila u krevetu, sva van sebe od uzbuđenja i to sa mojom rođenom mamom. GROZNO! Ne znam šta mi je gore bilo ili što me vara, ili što to radi sa ženom i to MOJOM MAMOM. Polako sam izašao iz stana i otišao u park. Ne znam šta da radim, kako da se u cijeloj situaciji postavim. STIDIM SE NJIHOVE SRAMOTE

izvor: maxfun.rs

Related Articles

Muž mi prigovara zbog kćerke

user

VIC: Mujo i Fata slavili 30 godina braka

user

JUTROS MI JE SIN JAVIO DA SE ŽENI, A JA NIKAD NISAM VIDJELA NJEGOVU DJEVOJKU: Kad mi je poslao sliku VRISNULA SAM OD MUKE – JADNO MOJE DIJETE (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM