Ehomag
Zanimljivo

Bojim se da će me ostaviti

Već 4 godine se zabavljam sa oženjenim muškarcem koji je 17 godina stariji od mene. Ja imam 23, a kada smo se upoznali imala sam 19. On mi je prvi i jedini. Od početka mi obećava da će ostaviti i ženu i djecu, ima sina i dvije kćerke blizanke, ali evo već 4 godine nikako da ih se oslobodi i da bude samo moj. Već sam 2 puta bila i trudna, ali morala sam abortirati, jer nije bilo vrijeme. Toliko ga volim da bih možda i rodila, ali on nije želio. Rekao mi je da zadnjih 2-3 mjeseca i ne živi sa njima, da čeka papire za razvod i da će konačno biti samo moj.

Međutim, juče sam ga vidjela u jednom tržnom centru zajedno sa tom suprugom i djecom, bili su sretni i nasmijani i shvatila sam da me opet laže za razvod. Jednostavno sam “pukla” , izgubila razum te sam im prišla i rekla ko sam. Njegovoj supruzi sam rekla da se sa njenim mužem viđam već 4 godine i da planiramo budućnost, zamolila sam je da ako ikako ima srca da se razvede od njega i tako ga učini sretnim čovjekom… stajali su zbunjeni i ona i ON, a onda je on, čovjek za kojeg bih život dala, čovjek zbog kojeg sam se više puta posvađala i sa rođenim ocom rekao: IZVINI DA LI SE MI POZNAJEMO… SIGURNO STE POGRIJEŠILI MLADA DAMO… i pogledao me onim pogledom manijaka, pogledom nakon kojeg slijedi šamar ili više njih, znam to jer sam više puta to prošla.

Kroz mene je prošao kao neki strah, postala sam svjesna šta sam uradila te sam im se izvinula na ometanju i rekla da radim za jedan časopis neko istraživanje. Namijali su se i nastavili obilaziti radnje. Ubrzo sam dobila poruku od njega da sam mnogo pogriješila i da se pripremim za DOBRE BATINE jer sam ga dovela u jako nezgodnu situaciju. Danas treba da se nađemo u hotelu i mnogo se plašim, mislim ne plašim se batina, to sam navikla, to je trenutna bol, plašim se da me ne ostavi, jednostavno ne bih mogla da zamislim da živim bez njega

izvor: maxfun.rs

Related Articles

Vidio sam mamu i komšiju zajedno

user

Oslobodio je zarobljenog divljeg konja – umjesto da pobjegne, rastopio mu je srce

user

VIC: Misli da je trudan

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM