Ehomag
Lifestyle

ONA JE SMRŠALA 85 kg, A I DALJE JEDE SVE: Samo je 1 stvar promijenila i kilogrami su počeli da se tope, ISISALA SVO SALO

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ešli Smit (37) iz Alabame, još kao dijete imala je problem sa težinom, a jednog dana je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke i promijeni svoj život iz korijena.

“Probala sam svaku moguću dijetu na ovom svetu i bila sam posvećena i brzo sam gubila kilograme. Ali čim bih par dana jela nedozvoljenu hranu, kilogrami bi se vraćali duplo”, prisjeća se Ešli.

Najteži period je bio kada je ostala u drugom stanju, jer nije vodila računa o ishrani: “Moja težina je tada dostila vrtoglavih 160 kilograma”, ispričala je ova žena.

Poslije rođenje kćerke 2014. godine, Ešli je bila sigurna da će joj dojenje pomoći da izgubi višak kilograma, ali se dogodilo superotno: “Glad od dojenja, u kombinaciji sa postporođajnom depresijom i anksioznošću, samo su me doveli do veće tjelesne težine, što mi je pogoršalo depresiju i anksioznost”, kaže Ešli.

U tom trenutku shvatila je da bi prvo trebalo da povede računa o mentalnom zdravlju kako bi bila psihički spremna za dijetu i treniranje. Pronalaskom pravog terapeuta koji joj je pomogao da poboljša svoj odnos sa hranom i časovima zumbe, ova žena je uspjela da za 5 godina izgubi 85 kilograma:

“U najgorem periodu mog života, kćerka je imala dvije godine, a ja nisam mogla da se igram s njom, čak ni pertle nisam mogla da joj zavežem. To je bilo veoma poražavajuće”, rekla je ona.

Zajedno sa nutricionistom, napravili su plan ishrane, koji uključuje puno voća, povrća i zelenih šejkova. “Nijedna hrana mi nije zabranjena. Kroz zdrav način života naučila sam šta je umjerenost”, ponosno je rekla Ešli za Womenshealt.

(Žena Blic)

Related Articles

AKO IMATE ORHIDEJU U KUĆI, OVO TREBA DA ZNATE – EVO ŠTA OVAJ CVIJET PRIVLAČI U VAŠ DOM: Mnoge žene će se iznenaditi!

user

ZA ONE KOJI SE BOJE IĆI ZUBARU, EVO KAKO DA SAMI UKLONITE SAV KAMENAC SA ZUBA: Napravite ovu smjesu, skida ga odmah!

user

DA LI ZNATE KOLIKO DUGO MOŽE VEŠ DA STOJI U MAŠINI NAKON PRANJA? Odgovor će vas sigurno zapanjiti!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM