Ehomag
Zabava

“Zaposlili smo služavku”

“U braku smo skoro dvije godine, oboje radimo i fino zarađujemo. Skoro godinu dana plaćamo jednu komšinicu da nam kuha.

U početku je to bila idealna kombinacija. Ona živi sprat iznad nas i smatrala sam je kao jeftinu pomoćnicu, da ne kažem sluškinju, ali… u posljednje vrijeme moj muž sve više razgovara o njoj, njenoj ukusnoj hrani, kako je sposobna i tako to, a ja što radim od jutra do mraka i što zarađujem 100 puta više od nje, to nikada da pohvali.

Iskreno počinje mi sve to ići na živce, a i plašim se, šta ako se zbog proklete hrane zaljubi u nju, jeste da je starija 4 godine od mene, ali, muškarci su čudo. Razlozi zbog kojih se zaljubljuju su morbidni.

Zbog toga sam počela njegove porcije da dodatno začinjavam, nekada so, nakada biber, ljuta papričica i sl. Čisto da mu malo pokažem da naša sluškinja i nije baš savršena.”

BONUS ISPOVEST:

Imam 19 godina i u vezi sam sa oženjenim muškarcom. On ima 48 i otac je troje djece, supruga mu ima samo 37 i zaista je prelijepa i uopšte mi nije jasno zbog čega me je startovao, ali ne žalim se, meni je dobro sa njim. Iako sam bila izuzetno loša učenica sredio mi je posao o kojem sam mogla samo sanjati…

Ništa ne radim, a plata ide… sa njim sav za ove dvije godine obišla pola europe… kupuje mi poklone, sve je super osim što se još uvijek nije razveo, iako je rekao da će čim napunim 18 godina suprugu da ostavi, a mene da oženi.

Prije 2 mjeseca sam mu rekla da sam ostala trudna, a on me tada uhvatio za kosu i drskim glasom rekao da se ne pravim budala i da se “toga” riješim što prije… Baš sam se iznenadila njegovim stavom i agresivnošću… na sreću nisam bila trudna, samo sam ga lagala, mislila sam da će ga to natjerati da se što prije razvede i mene oženi.

Ne znam šta da radim, kako da sve ovo ubrzam, jednostavno ne želim više da budem druga… želim da mu budem prava i jedina. Nadam se da će to biti uskoro. Rekao je za mjesec dva da će da se razvede, ako opet nešto ne iskrsne.

 

Izvor: novi.ba

Related Articles

NOVAK STIGAO KUĆI – ODMAH SE OGLASILA MAJKA DIJANA: Evo šta se dešava

user

“U braku smo 18 godina”

user

Tuširaju se dvije plavuše…

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM