Ehomag
Vijesti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE USLIKAN U KAFIĆU U BEOGRADU: Nosio plastičnu kesu, a kad je pokazao šta je unutra, OKUPLJENI OSTALI BEZ RIJEČI (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nedavno diskvalifikovani zadrugar, Kristjan Golubović, uhvaćen je u kafiću u centru Beograda.

Paparaco ekipa Kurira uhvatila je Golubovića dok je pio piće sa prijateljima. Golubović je bio u majici i šortsu, na nogama je nosio patike, a u rukama plastičnu kesu u kojoj se nalazi pola miliona dinara.

2628361-210034936-351339616354784-6802054842897859486-n-ff

FOTO: ANA DENDA, Kurir.rs

Paparaco ekipa Kurira zatekla je Golubovića dok se preobuvao iz patika u papuče, a poslije je prisutnima u kafiću pokazivao kako ga je ujela zmija.

Sudeći po fotografijama i snimcima, izgleda da je Golubović u dobrom raspoloženju, i ne mari za diskvalifikaciju iz rijalitija.

(Kurir.rs)
 

Related Articles

OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU APRIL ĆE BITI NAJSRETNIJI MJESEC: Blago vama ako ste ovaj znak

user

Stižu reakcije na ostavku britanske premijerke Truss pa tako i iz Rusije koja poručuje kako je bila “sramota za Britaniju”

user

Rusija će u petak otvoriti humanitarne koridore iz pet ukrajinskih gradova

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM