Ehomag
Vijesti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE USLIKAN U KAFIĆU U BEOGRADU: Nosio plastičnu kesu, a kad je pokazao šta je unutra, OKUPLJENI OSTALI BEZ RIJEČI (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nedavno diskvalifikovani zadrugar, Kristjan Golubović, uhvaćen je u kafiću u centru Beograda.

Paparaco ekipa Kurira uhvatila je Golubovića dok je pio piće sa prijateljima. Golubović je bio u majici i šortsu, na nogama je nosio patike, a u rukama plastičnu kesu u kojoj se nalazi pola miliona dinara.

2628361-210034936-351339616354784-6802054842897859486-n-ff

FOTO: ANA DENDA, Kurir.rs

Paparaco ekipa Kurira zatekla je Golubovića dok se preobuvao iz patika u papuče, a poslije je prisutnima u kafiću pokazivao kako ga je ujela zmija.

Sudeći po fotografijama i snimcima, izgleda da je Golubović u dobrom raspoloženju, i ne mari za diskvalifikaciju iz rijalitija.

(Kurir.rs)
 

Related Articles

Turković upozorila desetine šefova diplomatija: Negatori genocida i ekstremisti bi da uzmu što nije njihovo

user

Još tri države podržale Putina i Rusiju

user

“ČEKAM DA MI KĆERKA POSTANE OBRAZOVAN MUZIČAR” Bosanac odgovorio na PROZIVKE CECE, POSLAO JOJ BRUTALNU PORUKU

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM