Ehomag
Zanimljivo

Njegova kćerka iz prvog braka dolazi kod nas

Cheerful young woman listening music in headphones in loft apartment

Moj muz je 10 godina stariji od mene i prije nego smo se vencali bio je nesretno ozanjen i sa tom zenom ima kcerku. Muz ne zeli da imamo ‘odnos’ kada je tu njegova cerka iz prvog braka. Ona zivi sa majkom i dolazi kod nas na nedelju dana svakog meseca i on me tada odbija me sa recenicom ‘cerka mi je u sobi pored’.

Ona nije mala, ima 15 godina. Dosla je prosle nedelje kod nas na rucak, posto je ona probirljiva i razmazena ne voli da jede sta joj se spremi, Pogotovo ne sto ja spremam, tog dana pekla sam pile u rerni i presolila sam njen batak,kada smo posedali za stolom taj presoljeni batak izvadila sam njoj i odmah pocela da drami da je presoljeno i otrcala u sobu, onda je muz krenuo za njom ja sam tada isokristila priliku i batake i kad je suprug dosao da proveri da li je batak zaista preslan video je da nije, odmah sam skočila da mala umišlja i fantazira… posle je otisao da raspravi sa njom cula sam kako joj govorio da vise ovde nece krociti. Sada konacno mogu poceti noramal zivot.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Njena majka nam se meša u brak

user

MOJE KOMŠIJE CIJELU NOĆ SLAVILE, A JUTROS OBJAVILI OVAJ NATPIS I RAZLOG: Kad sam ovo vidjela UHVATILA SAM SE ZA STOMAK OD SMIJEHA! (FOTO)

user

VIC: Vratio se mali Ciga iz škole

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM