Ehomag
Magazin

ZBOG NJEGA JE NAPUSTILA ESTRADU, A ONDA – RAZVOD! Ovaj fudbaler je bivši muž Slavice Ćukteraš!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Slavica Ćukteraš 2019. godine se razvela od fudbalera Vlade Avramova, sa kojim ima nasljednicu Viktoriju.

“Šuškalo se da je do razvoda došlo jer je Avramov navodno branio Slavici da se vrati na estradu i ponovo počne da nastupa.”

Slavica i Vlada vjenčali su se 2016, iste godine dobili su i kćerku, a pjevačica je zbog porodice karijeru stavila u drugi plan. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vrijeme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živjela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

sl

Međutim, nakon tri godine braka uslijedio je krah, o čemu je pjevačica dugo ćutala. 

U to vrijeme, šuškalo se da je do razvoda došlo jer je Avramov navodno branio Slavici da se vrati na estradu i ponovo počne da nastupa. 

Nekadašnji bračni par nije komentarisao ove navode, a Slavica Ćukteraš je tek nakon godinu i po dana prvi put javno progovorila o razvodu od fudbalera. 

– Emocije su nestale, najbitnije je da smo ostali u odličnim odnosima i da Viktorija ne osjeća ništa, zna samo da mama i tata žive odvojeno, ne fali joj ljubavi. Bolje dobar razvod nego loš brak, to je istina. Kad nestane ljubav, nestalo je sve. Zašto bi živjeli bez ljubavi, na šta to liči. Čini mi se da ja još nisam spremna za novu vezu. Imam udvarače, ali sve mi je to ništa. Nisam raspoložena za takvo nešto. Lijepo mi je samoj – rekla je tada pjevačica za domaće medije.
 

Related Articles

FEŠTA U VILI OSMANA KARIĆA, ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST: Snimio je i misicu JOVANU I STEFANA, pogledajte šta su radili (FOTO)

user

SLAVLJE U DOMU DRAGOJEVIĆA – Pored obilježavanja Božića imaju još jedan razlog za sreću, DAVID SAOPŠTIO PRELIJEPE VIJESTI (FOTO)

user

OGLASIO SE ČORBA NAKON HAOSA TARE I SHA: Imao samo jednu poruku za repera, NASTAT ĆE HAOS U BIJELOJ KUĆI

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM