Ehomag
Zanimljivo

Nešto čudno mi se dešavalo

Pre neku noć kada sam sedela za laptopom osetila sam kao da me neko dotakao po vratu. Okrenem se i nema ničega. Pomislim okk utripovala sam se. Čekala sam da me pozove drugarica iz Amerike na Skype. I tako napokon ona mene pozove i razgovaramo mi. Sedela sam tako što sam bila leđima okrenuta otvorenim vratima od sobe sa kojih se ulazi pravo u hodnik.

U jednom trenutku me drugarica pita šta rade moji i ja joj kažem da su svi izašli i da niko nije kući. Ona na to kaže da je upravo vidjela djevojku duge pave kose kako prolazi u hodniku iza mene i pita da li je to Ivona (moja sestra) . Niko u mojoj porodici nema plavu kosu ali drugarica je mislila da se moja sestra nije možda ofarbala. Pretražila sam čitavu kuću i bila je prazna. Drugarica se kune da je vidjela djevojku i ona nije tip osobe koji voli da zeza ljude i ne umije da laže. Ukočila sam se od straha.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

SESTRA MI JE POSLALA SLIKU DJEVOJKE U VJENČANICI: Bježim iz Srbije, NEMA ŠANSE DA JE SUTRA OŽENIM – KAKAV JE OVO HOROR?

user

Pokušavala sam da zaradim pošteno novac, ali nije išlo

user

IMAM DJEVOJKU SA SELA I UVIJEK MI ŠALJE SAMO PRISTOJNE SLIKE: Zamolio sam je da mi pošalje sliku u bikiniju, da vidim kakva je, BOLJE DA NISAM PITAO!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM