Ehomag
Magazin

“NE LIČIŠ NI NA ŠTA”: Darko Lazić na meti kritika zbog NOVOG IZGLEDA, PALI NAJOŠTRIJI KOMENTARI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Po mišljenju nekih obožavalaca, Darko Lazić je previše smršao i zato su mu uputili oštre kritike!

“Od kad si toliko smršao, ne ličiš ni na šta!” Ovo je možda najoštriji komentar obožavalaca Darka Lazića koji je osvanuo od juče na njegovom Instagram nalogu.

Poslije duge borbe sa viškom kilograma i operacije smanjenja želuca kojoj se podvrgao, pjevač je zaista “stesao” liniju maksimalno. Međutim, u kostimu koji nosi za potrebe snimanja spota, Darko djeluje još mršaviji nego što jeste.

darko-lazic-uniforma

To se jasno uočava ako se porede njegove slike iz “realnog” života, na kojima ga vidimo sportski odjevenog, čak i u majicama bez rukava. 

U uniformi koju nosi u spotu i koja mu je, definitivno, i velika, dolazi do izražaja vrat koji djeluje mršavo, pogotovo slikano iz profila, uz njegov markantni nos. 

“Da li je moguće da si ovako propao”, pitaju ga neki od obožavalaca, dok drugi ističu da je on “pjevačina” bez obzira na sve”. Darko ne izlazi iz fokusa javnosti, pogotovo otkako je objavljeno da se razišao sa vjerenicom, kao i da ima novu ljubav. 

Related Articles

ZNATE LI KO JE PJEVAČICA SA SLIKE? NEMA ŠANSE DA POGODITE: Danas je zgodna plavuša

user

KONSTRAKTA SE UDALA ZA “ZABRANJENOG MUŠKARCA”: Evo kako je počela njihova ljubavna priča, POKAZALA KAKO ON IZGLEDA (FOTO)

user

OVO JE SUPRUGA ŠAKE POLUMENTE! Razveli su se prije više od 10 GODINA, a onda ponovo pomirili, evo kako izgleda ŽENA KOJU KRIJE OD MEDIJA

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM