Ehomag
Magazin

“NE LIČIŠ NI NA ŠTA”: Darko Lazić na meti kritika zbog NOVOG IZGLEDA, PALI NAJOŠTRIJI KOMENTARI

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Po mišljenju nekih obožavalaca, Darko Lazić je previše smršao i zato su mu uputili oštre kritike!

“Od kad si toliko smršao, ne ličiš ni na šta!” Ovo je možda najoštriji komentar obožavalaca Darka Lazića koji je osvanuo od juče na njegovom Instagram nalogu.

Poslije duge borbe sa viškom kilograma i operacije smanjenja želuca kojoj se podvrgao, pjevač je zaista “stesao” liniju maksimalno. Međutim, u kostimu koji nosi za potrebe snimanja spota, Darko djeluje još mršaviji nego što jeste.

darko-lazic-uniforma

To se jasno uočava ako se porede njegove slike iz “realnog” života, na kojima ga vidimo sportski odjevenog, čak i u majicama bez rukava. 

U uniformi koju nosi u spotu i koja mu je, definitivno, i velika, dolazi do izražaja vrat koji djeluje mršavo, pogotovo slikano iz profila, uz njegov markantni nos. 

“Da li je moguće da si ovako propao”, pitaju ga neki od obožavalaca, dok drugi ističu da je on “pjevačina” bez obzira na sve”. Darko ne izlazi iz fokusa javnosti, pogotovo otkako je objavljeno da se razišao sa vjerenicom, kao i da ima novu ljubav. 

Related Articles

PALI POLJUPCI! DAVID DRAGOJEVIĆ S BIVŠOM ZADRUGARKOM: Ne možete ni zamislite o kome se radi, ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU?!

user

MIA BORISAVLJEVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA 8 DANA POSLIJE POROĐAJA: Fanovi u čudu, “je li moguće da ovako izgleda” (FOTO)

user

OBJAVLJEN SNIMAK: Evo GDJE JE I ŠTA RADI Karleuša 3 dana nakon što je prijavila Duška policiji!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM