Ehomag
Zabava

“Godinu dana nakon mamine smrti moj tata se oženio drugom ženom”

Godinu dana nakon mamine smrti moj tata se oženio drugom ženom. Ja imam 15 godina, a njegova nova žene, MOJA MAĆEHA, ima samo 22.

Od prvog dana bilo mi je jasno da se udala za tatu zbog koristi. Tata ima 45 godina i sigurno ga ne voli jer je lijep.

Juče sam je zatekla kako preko skajpa razgovara sa nekim momkom svojih godina, ono bili su baš kao momak i djevojka. Da stvar bude gora mene je predstavila kao svoju mlađu sestru.

Osjećala sam se jadno. Kada je tata došao sa posla odmah sam mu to ispičala, a on je tada rekao da više ne može trpjeti moje ludorije i da će me poslati u dom ako samo još jednom nešto ružno kažem za njegovu ženu.

Rekao mi je da sam u zabludi, da je mrzim jer mi je ušla na maminu poziciju. Mnogo toga mi je rekao, mnogo čega se i ne sjećam, iskreno voljela bih da i ovo ostalo što sam zapamtila izbrišem iz sjećanja. U dom me neće poslati sigurno, sa njegovo ženom neću živjeti još je sigurnije. Mislim da ću se spakovati i otići potražiti svoju sreću u nepoznatom. Gori život od ovoga koji živim sigrno nemogu imati”

BONUS ISPOVEST:

Zatrudnela sam sa drugim muškarcem i razvela se od muža, ali me svi osuđuju zbog toga. Prvo sam lagala da je muževo dete, kako su sumnje postale stvarnost prema tome da nisam dugo imala odnose sa suprugom, ubrzo je saznao da imam drugog.

Onda je krenuo da me vređa da sam ku…., ja sam ga udarila i prijavila za nasilje u porodici. Onda je dobio zabranu za prilaz na mesec dana, odmah je morao da napusti svoj vlastiti stan. Ja sam provodila vreme sa mojim lj.bavnikom u muževom stanu. Dva dana pre isteka zabrane morala sam da se iselim.

Izvor: novi.ba

Related Articles

KAKO DA FIKUS OJAČA I BRŽE RASTE: Jednostavan trik koji ne košta ni feninga, evo u čemu je TAJNA RASTA OVOG CVIJEĆA

user

ASTROLOZI OBJAVILI VAŽNO UPOZORENJE ZA OVA 3 ZNAKA: Čeka ih totalni haos, neće znati šta ih je snašlo – JESTE LI MEĐU NJIMA?

user

STAVILA JE NEKOLIKO ŠIBICA U SAKSIJU SA CVIJEĆEM: Ovo bi svaka domaćica trebala uraditi!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM