Ehomag
Magazin

LEPA BRENA I ACA LUKAS GODINAMA NISU U KONTAKTU, a sada je otkriven razlog: SVI U NEVJERICI, ovo od nje nismo očekivali!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevač Aca Lukas napisao autobiografiju “Ovo sam ja” i otkrio pikanterije iz svog privatnog života koje su uzburkale javnost.

Lukas je u svojoj autobiografiji spomenuo i koleginicu Lepu Brenu i istakao da ga je ona nazivala narkomanom u momentu kada je tješila njegovu bivšu suprugu Sonju sa kojom je Lukas u tom trenutku bio rastavljen.

2618461-lepa-brena-aca-lukas-ls

Aca je naveo da smatra da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom – poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

– Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena tješi Sonju. “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman” – napisao je Lukas i dodao:

– Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman.
Folker je otkrio u knjizi da je bio pozvan da pjeva na vjenčanju Filipa i Prije.

“Dvoije godine poslije našeg konačnog raskida, njena prijateljica Lepa Brena pripremila je svadbu: ženio se Filip. Bilo je pitanje prestiža ko će biti poozvan na svadbu i ko je pozvan da nešto otpeva.

“Aco, zovem te da mi dođeš na svadbu”, javio mi se Filip.

“Hvala ti Filipe na pozivu, ali ja imam jedabn uslov. Uslov je da Brena ne bude na svadbi, rekao je između ostalog Aca Lukas.

Izvo:Kurir

Related Articles

“IDE NA BOLJE, BIT ĆE SVE OK”: Ovako je prije nekoliko dana napisao Marinko Rokvić – posljednja prepiska s kolegom

user

NATEČENO LICE, KSENIJA KNEŽEVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo kako izgleda u prirodnom izdanju, IZNENAĐENJE (FOTO)

user

DŽEJLA RAMOVIĆ SAD IMA DRUGO ZANIMANJE, Evo kako zarađuje: “To je nov izazov u mom životu”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM