Ehomag
Magazin

“ODLUČIO SAM DA IH IZBACIM” Saša Popović promijenio pravila četiri dana pred finale “Zvezda Granda”

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Saša Popović otkrio je da je došlo do promjena kada je finale “Zvezda “Granda” u pitanju.

Naime, ove godine će samo publika imati pravo glasa, dok se muzički žiri neće uključivati tokom finalne večeri koja će se održati u subotu.

– Dugo finale nismo radili subotom, jer smo imali žiri koji se javljao putem telefona. Izbjegavali smo taj dan, jer su mnogi pjevači. Ove godine smo to promijenili i napravili smo varijantu da glasaju samo gledaoci putem SMS poruka – kazao je Popović i dodao:

395533-grand-f

– Prvi razlog da to bude subota i da to bude termin kada “Zvezde Granda” inače idu. A druga stvar je kada pozovem 40 članova žirija, oni uvijek glasaju sa kim su dobri od mentora. Kako bismo izbjegli bilo kakva prijateljska glasanja, odlučili smo da ove godine izbacimo žiri – zaključio je Saša Popović za “Grand magazin”.
 

Related Articles

POBJEDNIKA “OPERACIJE TRIJUMF” DANAS NE BISTE PREPOZNALI: Oženio je pravu ljepoticu, ima sina i sad živi u AMERICI, EVO KAKO IZGLEDA ADNAN BABAJIĆ

user

OD NJEGA SE VIŠE OČEKIVALO! BIO JE TAKMIČAR I VODITELJ ZVEZDE GRANDA, DJEVOJČICE SU GA OBOŽAVALE: A evo kako danas izgleda (FOTO)

user

ORI SE BIJELA KUĆA – UPRAVO STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA: Zadrugari skočili na noge, OVO NISU OČEKIVALI (VIDEO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM