Ehomag
Zabava

“Muž me skroz zapostavio”

Imam bračnog druga, on nema vremena zbog posla. Počela sam da se dopisujem sa jednim covekom vec 2.5 godine. Za to vreme se nikako nismo videli uzivo jer zivimo u razlicitim drzavama ali se dopisujemo skoro svakodnevno.

Moglo bi se reci da je to preraslo u neku vrstu veze na daljinu iako smo svesni da sa nama ne moze biti nista bas zbog te udaljenosti (a ni on ni ja ne planiramo da se selimo).

Pricali smo naravno i o zelji da budemo inti.mni kad se vidimo, ja njega nateram da mi pošalje onu stvar i tako je sve počelo. Ja, posto sam već 3 godine bez odno.sa odlučim da nabavim vi.rator i njemu kažem za to.

Kroz priču o tome smo nekako došli i do video poziva gde sam mu dozvolila da me gleda. U početku sam osećala sram i nelagodu ali posle me je to toliko na..lilo da ne mogu opisati, a i njega. Da mi je neko pričao, rekla bih da nikad ne bih pristala na tako nešto ali sada mi je drago što jesam jer sam primetila da se u meni ponovo budi žena koja je zbog muža i braka prestala da voli sebe i da se oseća poželjno.

 

Izvor: mustuluk.info

Related Articles

KOJA BOJA VAM JE PRVA ZAPALA ZA OKO: Evo šta to otkriva o vašoj ličnosti – bitno je da znate

user

PREVARILA SAM MUŽA, A ONDA MU JE MOJ LJUBAVNIK POSLAO NAŠE SNIMKE: Ova ispovest ima neverovatan obrt

user

DA LI SE SJEĆATE ČUVENE KASANDRE? PROŠLO JE 30 GODINA OD SERIJE: Evo kako ona danas izgleda, DA LI JE MOGUĆE?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM