Ehomag
Zanimljivo

Morala sam napustiti djecu

Ostavila sam djecu zbog svekrve. Jednostavno više nisam mogla da trpim njene uvrede, teror, zlo koje je mi je činila. Kada majka mora ostaviti dvoje djece znate koja je situacija. Ali samo nakon 3 mjeseca ta ista svekrva me pozvala i molila da se nađemo. Dugo sam odbijala nisam željela da budem žrtva još neke njene spaćke.

Međutim kada se pojavila na kućnom pragu mojih roditelja morala sam je upustiti u kuću. Ne mogu da vjerujem da je žena koja je samo prije par mjeseci bila toliko zla, sada na koljenima ispred mene bila i molila da se vratim. Jednostavno ne može da izdrži sa djecom, da stigne sve što žele od nje, a i moj bivši muž, njen sin se totalno promijenio kako sam ga napustila i često je pijan i zanemaruje sve. Život joj se pretvorio u pakao, kako kaže. Nakon što se toliko ponizila rekla sam joj da nemam namjeru da se vraćam i da je za taj pakao sam kriva.

Zloća mislila da ću se na par njenih suza smilovati i vratiti u pakao, e pa neće da može, mnogo sam ja trpila nju. Mogla je da uživa u starosti, a sada neka hrani i svog sina i svoje unuke kako zna i umije.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

UDAJEM SE ZA 2 SATA, A ŠMINKANJE SAM PLATILA 50 EURA: Upropastila me, od sramote ne smijem izaći, ZOVEM VJERENIKA I SVE OTKAZUJEM

user

Mujo i Fata otišli raditi u Njemačku, ali ni jedno od njih ne zna ni beknuti njemački

user

VIC: Muž se vraća kuci ranije nego sto je najavio

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM