Ehomag
Zanimljivo

Morala sam napustiti djecu

Ostavila sam djecu zbog svekrve. Jednostavno više nisam mogla da trpim njene uvrede, teror, zlo koje je mi je činila. Kada majka mora ostaviti dvoje djece znate koja je situacija. Ali samo nakon 3 mjeseca ta ista svekrva me pozvala i molila da se nađemo. Dugo sam odbijala nisam željela da budem žrtva još neke njene spaćke.

Međutim kada se pojavila na kućnom pragu mojih roditelja morala sam je upustiti u kuću. Ne mogu da vjerujem da je žena koja je samo prije par mjeseci bila toliko zla, sada na koljenima ispred mene bila i molila da se vratim. Jednostavno ne može da izdrži sa djecom, da stigne sve što žele od nje, a i moj bivši muž, njen sin se totalno promijenio kako sam ga napustila i često je pijan i zanemaruje sve. Život joj se pretvorio u pakao, kako kaže. Nakon što se toliko ponizila rekla sam joj da nemam namjeru da se vraćam i da je za taj pakao sam kriva.

Zloća mislila da ću se na par njenih suza smilovati i vratiti u pakao, e pa neće da može, mnogo sam ja trpila nju. Mogla je da uživa u starosti, a sada neka hrani i svog sina i svoje unuke kako zna i umije.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Mrzila sam svoje dijete

user

Svekrva za sve krivi mene

user

NAŠAO SAM JOJ TEST ZA TRUDNOĆU U KANTI ZA SMEĆE, A ONDA JE ONA NAPISALA SAMO JEDNU RIJEČ I SMUČILO MI SE: Sve sam očekivao, samo ne OVO!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM