Ehomag
Lifestyle

7 STVARI KOJE SE NIKOME NE GOVORE: Ovo mora da ostane samo vaša tajna!

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Postoji par stvari koje morate da zadržite za sebe. Nećete postići ništa dobro, ako ove tajne ispričate drugima. Evo sedam najkrtičnijih situacija koje moraju da ostanu vaša tajna, piše Stil.kurir.rs.

1. Nikome ne govorite vaše najambicioznije planove. To mora da ostane vaša tajna, bar dok ih ne ostvarite. Neko zlonamjeran može da ih čuje, ukrade ih i prikaže kao svoje.

2. Nikome ne pričajte o dobrim djelima koje ste uradili. Cilj tih dobrih djela jeste u tome da niko ne sazna za njih i da ne dobijete nagradu za iste. Samo činjenje dobrih djela u tajnosti ima moć da okaju vaše grijehe.

3. Nikome ne pričajte o svom načinu života. Ne hvalite se sa činjenicom da postite (ili da ste na dijeti, ili da ste našli način da rano ustajete a da pri tome niste umorni), jer onda taj post nema svrhu. Ne postite vi zbog drugih, već zbog sebe. To što se hvalite uokolo samo doprinosi disharmoniji vašeg uma.

4. Ne hvalite se sa dobrim djelima koje ste uradili. Svi se mi svakodnevno susrećemo sa nekom vrstom borbe za sebe i za druge i to što ste vi uradili, a pričate “naveliko” okolo možda u stvari ništa ne znači u poređenju sa onim šta drugi ljudi rade.

5. Nikad ne pričajte o svom viđenju života i smrti ili o religiji. To su samo tvoji stavovi i ne znači da su istiniti, a velika je verovatnoća da nekoga uvrijedite sa tim riječima.

6. Nikad ne pričajte nikome o porodičnim problemima. To uvijek mora da ostane u krugu porodice. Što okruženje manje zna o vašim problemima vi ćete biti jači. Porodični problemi se vremenom riješe, a osobe koje nisu porodica uvijek pamte vaše svađe i probleme.

7. Ne pričajte naglas o svim neprijatnostima koje ste primijetili na putu od kuće do posla i obrunuto. Isto ako što vam se odjeća uprlja dodirujući nečistoću, priča o neprijatnim stvarima prlja vaš um. Sve loše što vidite ili čujete ne širite dalje – ne prljajte svoj um.

Related Articles

NE BACAJTE PARE NA PRESKUPA BIJELA JAJA: U vodu dodajte samo 1 SASTOJAK i za 15 minuta ih sami izbijelite, a evo i kako da spriječite da pucaju

user

EVO KAKO DA UZGOJITE JORGOVAN U SAKSIJI: Za najljepši miris i izgled vašeg balkona

user

Ako djetetu ovo kažete dok je malo, evo šta će se dogoditi ZA 30 GODINA: Ovo svaki roditelj mora da zna!

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM