Ehomag
Zabava

“Muž mi je pao u očima”

“Ljubav.nica sam vlasnika firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Udata sam imam dvoje djece i moj muž nikada nije posumnjao da ga varam. Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao u mojoj kancelariji. Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio.

Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da nas razdvoji… ni sama ne znam šta mu je bila namjera. Ja sam tada onako polu na.ga stala pred njega i pljusnula mu šam,ar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo. Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi.

Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima. Voljela sam ga, bio mi je prva i jedina ljubav, ovo sa gazdom je čista korist, ali tek tako da pređe preko toga da ga varam… ne znam šta da kažem.

On je sa mnom iz koristi, a ne iz ljubavi do tog zaključka sam došla. Mislim da ću se razvesi od njega. Zašto da se je PIP sa matorcem, a on da uživa u bogatsvu koje ja na taj način stičem. Da me barem voli… ODVRATAN JE!”

 

(balasevizam.novi.ba)

Related Articles

Kad otac pogriješi Chat, uvijek se neko dobro obraduje tome

user

ČUVAJTE SE AKO VAM JE SVEKRVA ROĐENA U OVOM ZNAKU: Bićete u pravoj nevolji!

user

CHAT: ej šta radiš?

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM