Ehomag
Vijesti

TANJA SAVIĆ OBJAVILA SLIKU SA SINOVIMA, KONAČNO SKUPA: Dragana Mirković odmah ostavila komentar, evo šta joj je napisala (FOTO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Pjevačica Tanja Savić objavila je sliku sa svojim sinovima nakon dugo vremena, te obradovala sve svoje fanove.

– Eto nas. Srećni. Nasmijani. Konačno zajedno! Beograde stižemo za tačno 26 sati! – napisala je nasmijana Tanja dok je pozirala sa sinovima Maksimom i Đorđem.

U komentarima su se javile i brojne poznate ličnosti i pružile joj podršku:

tanjaa

Related Articles

Čudotvorni ruski lijek koji čisti pluća i bronhije: Provjereno radi, a pravi se od sastojaka koje sigurno imate u kući (RECEPT)

user

PUTIN ODOBRIO AŽURIRANU RUSKU STRATEGIJU NACIONALNE SIGURNOSTI: Što se mijenja? Ide li Rusija u fazu izolacije s ciljem pripreme za mogućnost rata?

user

Dodik poslao poruku Srbima ” gdje god da žive”: Tjeraju nas da živimo sa Bošnjacima i Hrvatima u neželjenoj zemlji, u uslovima koji su nemogući

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM