Ehomag
Zabava

“Prodala sam svoj ponos”

Imam 20 godina i završila sam srednju medicinsku školu. Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka, odlazim na adrese mušterija po njihovom pozivu. Obično su to starije osobe, ali zna biti i mlađih. Danas sam dobila poziv i kada sam se pojavila dočekao me muškarac srednjih godina… 35- 40, nije bio stariji.

Otišli smo do sobe i krenula sam raditi svoj posao, masirala sam. Međutim, par trenutaka kasnije, rekao je da je spreman da mi da bonusa 100 eura da se… ONO blam me i reći. Odbila sam ga, krenula da pakujem stvari, a on mi je tada prišao i u rukama držao 500 eura. Bila sam zbunjena, LJUBIČASTA što bi mnogi rekli, moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo, ni sama ne znam kako, ali pružila sam ruku da ih uzmem, a on je tada povukao novac koji mi je pružao i rekao: ” Za 500 može, a za 100 ne može.

Djevojko nijedna ne vrijedi 500… ali za 100 moja vrata su ti uvijek otvorena…” Nakon toga sam se osjećala loše iako zapravo ništa nisam loše uradila, nekako se osjećam prljavo… Danas sam pružila ruku na 500… ko zna možda sutra pružim i na 50.

 

(komicnistatusi.rs)

Related Articles

LICE ILI PSA? ŠTA STE PRVO VIDJELI NA SLICI: Otkrivamo šta će vas snaći u budućnosti zbog vašeg karaktera

user

ZNATE LI ZBOG ČEGA U PRODAVNICAMA NIKAD NEMA PROZORA? Razlog je genijalan

user

NE BI VAM NI PALO NA PAMET: Ovaj mali uređaj isključite preko noći i račun za struju će biti znatno manji

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM