Ehomag
Zabava

ASTROLOG PRINCEZE DAJANE TVRDI DA JE BEBA LILIBET POSEBNA: Kažu da će doživjeti čuda, STIGLA NA SVIJET S JEDNOM MISIJOM

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nismo još vidjeli ni kako izgleda, a zvijezde tvrde da je ćerka princa Harija i Megan Markl na svet došla sa posebnom misijom. Lilibet Dajana, rođena 4. juna, u znaku Blizanaca, posebna je djevojčica, otkriva britanskom izdanju magazina HELLO! Debi Frank, nekadašnji astrolog njene bake, princeze Dajane.

243813-profimedia0595951345-ls

Upoznale su se 1989. godine i družile sve do tragičnog kraja Lejdi Di, posljednjeg dana avgusta 1997. Trenutak na koji, nažalost, zvijezde nisu mogle da je upozore. Lili je, kaže Debi, stigla kao svetlost i tračak nade u tunelu, odnosno teškom periodu za kraljevsku porodicu. Naime, Bakingemska palata još tuguje zbog nedavnog gubitka princa Filipa, supruga kraljice Elizabete. No, na njegovo mjesto došla je nova energija, novi Blizanac – mala Lilibet, čije je prvo ime zapravo prabakin nadimak.

Blizanci su živahni, razigrani, uvijek spremni na šalu, društveni… Osobine koje su krasile vojvodu od Edinburga. Interesantno je da su Lilin stariji brat Arči, Vilijamova djeca Šarlot i Luis, kao i kraljica, rođeni u znaku Bika, i da je aura tog znaka veoma izražena u porodici. No, u takvom okruženju, pored Bikova koji važe za snažne ličnosti, sa obe noge čvrsto na zemlji, Blizanci jednostavno blistaju. Ova dva znaka sjajno se slažu i prave međusobnu ravnotežu, a dokaz je upravo dugovečan brak kraljice Elizabete i princa Filipa, objašnjava Debi.

Nova beba Saseks, kako su je nazvali britanski mediji, ima Mesec u vatrenom Ovnu, tako da će sigurno u svakoj situaciji znati šta želi. Iako mlađa, vejrovatno će ubrzo početi da „šefuje“ bratu Arčiju. Ipak, dodaje astrolog, povremeno će ispoljavati neke veoma emotivne crte. Rođena je da bude primjećena, a Sunce u desetoj kući uvijek će je gurati u centar pažnje. Predodređena je da ostavi važan trag na svijetu, na koji je definitivno došla s razlogom. Da je to njena sudbina shvatiće već u ranim godinama života.

Ako je vjerovati zvezdama, Lili spada u brbljive Blizance koji vole društvo. Uvijek možete da računate na njih, imaju veliko srce, ekstrovertni su, maštoviti i kreativni, kao magnet privlače ljude. Lako se vezuju za druge zahvaljujući blagom temperamentu, širokoj duši i toplini. Znatiželjni su, optimistični, puni duha i vjeruju da svijet može da postane bolje mjesto. Lilibet Dajana ima priliku da to i ostvari, predviđa Debi Frank.

iZVOR:STIL

Related Articles

5 REČENICA KOJE UVIJEK IZGOVARAJU MANIPULATORI: Po ovome ćete ih najlakše prepoznati

user

LAZAR I DANICA RISTOVSKI SE RAZVODE, A OVO SU NJIHOVI SINOVI: Ne zna se ko je ljepši i uspješniji (FOTO)

user

OBJAVLJEN HOROSKOP DREVNIH ASTEKA I INKA: Ovih 12 znakova otkrivaju vaš pravi karakter, ALI I VAŠU SUDBINU

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM