Ehomag
Magazin

‘Sirove strasti’ na Euru: Paola (60) slučajno otkrila međunožje

Dogodilo se, ništa ozbiljno. VAR je očito posvuda, nasmijala se talijanska novinarka Paola Ferrari koja je nepažnjom otkrila previše u programu uživo na RAI-ju. Mnogi su je usporedili sa Sharon Stone

Scena u kojoj Sharon Stone u “Sirovim strastima” križa noge jedna je od antologijskih u svijetu filma, a gledatelje RAI-ja potez talijanske novinarke Paole Ferrari (60) jako je podsjetio na to.

Očito ne znajući da je u programu uživo i da je kamera u delikatnoj poziciji, slučajno je otkrila međunožje. Cijelu je situaciju popratila s osmijehom.

– Snimka je postala viralna. Čini se da se ovdje VAR koristi više nego na terenima Eura. Dogodilo se, ništa ozbiljno – nasmijala se iskusna novinarka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi angažman na TV-u imala je davne 1977., a na talijanskoj javnoj televiziji radi od početka 1990-ih i vodi emisije poput “Sportske nedjelje” i “90. minute”. Višestruka je dobitnica nagrada za televizijsko novinarstvo.

– Sharon Stone? Jedna od najseksipilnijih žena na svijetu. Ali usporedba je pretjerana jer ona tamo nije nosila donje rublje, a ja jesam. Ipak volim zdravlje i higijensku čistoću – naglasila je.

24sata

Osim tog poteza, nije se proslavila ni izgovorom nogometaša komentirajući utakmicu Francuske i Njemačke u Münchenu. Matsa Hummelsa nazvala je “Homeless”, Kyliana Mbappéa “Mappé”, a Paula Pogbu “Pogball”, zbog čega su je također uzeli na zub.

Kako god, RAI ne mora brinuti za gledanost sportskog programa dok je Paola u studiju.

Related Articles

STEFAN UŠAO U ZADRUGU BEZ MISICE, ONA SE ODMAH OGLASILA NA INSTAGRAMU: Evo šta je uradio večeras, KAMERA SVE SNIMILA (FOTO)

user

LUDAČKA TRANSFORMACIJA SANDRE MEDUZE ZAPALILA MREŽE: Nije moguće da je ovo ona, “HILJADU OPERACIJA URADILA”

user

HTIO SE PODMLADIT, PA ZAVRŠIO NA KISEONIKU: Čola podvrgnut specijalnoj metodi liječenja

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM