Ehomag
Magazin

PRVA IZJAVA LUNE ĐOGANI NAKON PORODILIŠTA: Otkrila kako je reagovala kad je prvi put vidjela bebu, KROZ SUZE JEDVA ISPRIČALA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Luna Đogani napustila je bolnicu “Narodni front” sa kćerkom Mijom i suprugom Markom Miljkovićem.

Đoganijeva se po izlasku iz porodilišta rasplakala od sreće.

2613211-whatsapp-image-20210619-at-11-56-38-am-3-ff

“Super sam, dobro se osjećam. Oporavila sam se, koliko toliko, malo se teško se krećem, pošto je carski rez ipak bio u pitanju. Malo se iskomplikovalo, ali bitno da sam dobro, da sam srećna, idem kući, dobila sam bebu. Jako sam emotivna”, rekla je ona i kako je reagovala kada su joj prvi put donijeli bebu:

“Najljepši mogući osjećaj, to ne može da se opiše. Ovo su suze radosnice. Jedva čekam da stignem kući, da se slegnu utisci. Jedva čekam da budem sa Markom i sa bebom, sa svojom porodicom. Kod kuće su svi koji treba da budu”.

Na pitanje da li će joj neko pomagati oko bebe, Luna je odgovorila:

2613221-whatsapp-image-20210619-at-11-56-39-am-1-ff

“Svi če pomagati oko bebe, ali najviše se trudim da Marko i ja budemo zajedno, da radimo kako treba, Treba da oboje učestvujemo u tome, da oboje budemo roditelji. Čeka me novi život, jako sam emotivna. Malo sam se brinula o porođaju, ali doktori su fenomenali”, rekla je Đoganijeva i dodala da beba za sada liči samo na Marka i da nju nije povukla ništa.

Izvor: Kurir

Related Articles

ŠOK! DEJAN I ĐEDOVIĆ U ŠOKU KAD SU VIDJELI KRVAVU ČESTITKU: “Bože me oprosti, šta je ovo”

user

MARIJA ŠERIFOVIĆ SKOČILA NA SAŠU POPOVIĆA, NAPRAVILA HAOS U EMISIJI: Stegla ga oko vrata, SVI GLEDALI U NEVJERICI

user

DALILA PERE KOSU SAMO 1 SEDMIČNO: Evo kako je njeguje i štiti od opadanja, NA KRAJEVE STAVI OVO

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM