Ehomag
Lifestyle

PRESOLILI STE JELO A NEMATE VREMENA DA PRAVITE DRUGI RUČAK? Evo šta trebate uraditi, NAŠE BAKE OTKRILE TRIK

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Čak i najiskusnijim kuvarima i domaćicama desi se ponekad pogrešno procene količinu soli koju treba staviti u neko jelo

Rešili ste da za ručak ili večeru skuvate čorbu, gulaš ili neko drugo omiljeno jelo, međutim, omaklo vam se više soli i sve je ispalo preslano. Srećom, ima spasa!

88609-brza-hrana

Sve što vam je potrebno da ispravite stvari jeste nešto kiselo. U zavisnosti od jela, možete da dodate limunov sok, sirće ili sok od paradajza.

Pisci “JNA kuvara” preporučuju da se u presoljeno jelo doda malo sone bikarbone, koja će apsorbovati svu suvišnu so, a naše bake savetuju da se u hranu ubaci jedan čitav, očišćen krompir koji će dok se kuva “pojesti” so. Nadamo se da smo vam pomogli da poslužite obrok koji je perfektan!

[embedded content]

Related Articles

ISPIJENO LICE, TANAK STRUK I OŠTRE CRTE LICA: Evo kako izgleda KĆERKA Donatele Versaće , sličnost će vas šokirati! (FOTO)

user

NEMOJTE DA BACATE VODU U KOJOJ SE KUHA TESTENINA, PRAVO JE ZLATO: Trik koji znaju samo najpoznatiji svjetski kuhari

user

EVO KAKO DA NAPRAVITE JASTUČIĆE OD KROMPIRA: Ovaj recept je zaludio Internet, PREJEDNOSTAVNO

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM