Ehomag
Vijesti

OVO SU 3 NAJSRETNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Za njih je život pjesma! PROVJERITE JESTE LI MEĐU NJIMA

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Ljubav je u očima posmatrača, zavisi od mnogo kriterijuma koji nisu isti za sve, a veoma često nema samo veze sa fizičkim izgledom već i sa unutrašnjim zračenjem.

Upravo po toj unutrašnjoj ljepoti se izdvajaju tri horoskopska znaka, a evo o kojima je riječ.

Vaga

Ovaj znak se često smatra i najljepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten te mekana i njegovana koža.Ovaj horoskopski znak je savršen prijatelj: Morate ih imati kraj sebe!

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i zgodnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosječan i neutralan, ističu se velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi, te prekrasnom i iskrenom osmehu. Obično vole da se dotjeruju, pa je i lijepa odjeća ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

(Superžena)

Related Articles

Dijelove Hrvatske zahvatilo nevrijeme: Padala prljava kiša, pogledajte prizore

user

Detalji posjete predsjednika Turske BiH

user

Nakon šest godina suđenja izricanje presude bivšim policijskim rukovodiocima za genocid u Srebrenici

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM