Ehomag
Lifestyle

NAJBOLJI RECEPT ZA UNIŠTAVANJE KOROVA: Samo pomiješajte tri sastojka iz kuhinje (RECEPT)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Korov može da upropasti svaki travnjak, a često tome i sami doprinesemo zato što se ne pridržavamo osnovnih pravila za njegovo održavanje, piše Lijepa&Srećna.

On je nepoželjan “gost” i u cvjetnim lejama, oko ivica trotoara i stazica u dvorištu pa se svi tokom leta muče da baštu održavaju urednom. Trimeri, čupanje, plevljenje, često za to nema ni vremena ni snage.

252047-shutterstock-1682102260-ls

Ako ne želite da koristite otrovne hemikalije za uništavanje korova, pokušajte sa jednostavnim sredstvom koje možete napraviti sami.

Potrebni su vam:

1 litar bijelog, alkoholnog sirćeta, 3 kašike soli, 3 kašike deterdženta sa sudove i bočica sa raspršivačem.

Sipajte so u sirće i mešajte dok se ne rastopi pa dodajte deterdžent i sve sjedinite. Sipajte u bocu sa raspšivačem i prskajte po korovu. Najbolje je da to radite u podne, kad je sunce najjače.

Related Articles

PROBALA JE NAJPOPULARNIJU MASKU ZA STOPALA, 15 DANA KASNIJE OTPALA JOJ JE SVA PETA: Pogledajte kako joj stopala SADA IZGLEDAJU

user

Da li je jeftinije ostaviti grijanje upaljeno cijeli dan, ili ga paliti i gasiti: Stručnjaci daju odgovor

user

MOJA SVEKRVA SVAKI PUT ODSIJEČE VRH SPUŽVE ZA SUĐE: Kad sam vidjela zašto odmah sam uradila isto

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM