Ehomag
Vijesti

LIDIJA VUKIČEVIĆ U SEDMOJ DECENIJI IZGLEDA KAO PRAVA DAMA: Čekajte da vidite njenu sestru – PRIRODNA LJEPOTICA, KAŽU DA SU ISTE

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Glumica Lidija Vukićević svakodnevno oduševljava svojim izgledom u sedmoj deceniji fotografijama koje objavljuje na Instagramu, a malo ko zna da glumica ima i lijepu sestru koja joj je velika podrška.

Lidija je odrasla u Kraljevu, a majka joj je bila učiteljica.

vukicevic
Najveća podrška u životu i oslonac bila joj je rođena sestra Marina, koja nije odabrala javnu profesiju, ali je do danas ostala nerazdvojna sa Vukićevićevom.

– Sestra-imenica bez zamjenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me tjeraš na smijeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvijek tu. Volim te – napisala je u opisu sestrine fotografije koju je objavila. 

screenshot-2

Inače, Lidija ima dva sina, Andreja i Davida, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Jedan je pilot, dok je drugi sportski menadžer.

Related Articles

Premijer Kanade Justin Trudeau čestitao BiH Dan državnosti

user

Popović: Crnoj Gori će biti potrebne godine da se saniraju nepočinstva Krivokapića i njegovog kabineta

user

Hrvatska policija vraća istragu na početak: Matejevi drugovi opet na poligrafu

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM