Ehomag
Zabava

“Smuvala sam se sa jednim momkom”

Treba mi savet. Dok sam bila mladja napravila sam gresku i smuvala se sa momkom koji je malo dalje i koji je od mene stariji malo vise. U to vreme davala sam sebe celu da ga imam, slala sam mu go*e slike i video snimke.

On se jos tada, pre 2 god., zakleo da bez mene nece ziveti. I evo godinu i po’ zelim da prekinem tu vezu, za koju apsolutno niko ne zna, jer jednostavno ne osecam nista vise, imam drugog momka sa kojim sam izgubila ne*ino*t koji me cuva. Ali on mene ne pusta, preti mi da ce doci i ubiti se na mestu gde me je prvi put video, cuva moje go*e slike od pre 2 godine, svaku poruku zna napamet, ne mogu da izadjem jer odmah preti.

Hoce da se udam za njega cim zavrsim skolu i ako kazem nesto protiv toga odmah se dize “revolucija”. Ne mogu da kazem mojima, a ne mogu ni da prijavim policiji jer je mali grad u kome zivim i sve ce se brzo procuti. Pocinjem da mrzim sebe.

 

(24hzanimljivosti.blogspot.com)

Related Articles

AKO IMATE OVE STVARI U KUĆI, HITNO IH BACITE! Opasni kineski proizvodi povučeni s tržišta zbog rizika po ZDRAVLJE (FOTO)

user

MOZGALICA: Šta mislite koja kocka leda će se prije istopiti?

user

‘Ja stvarno ne znam da li da joj kažem ‘

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM