Ehomag
Magazin

OGLASILA SE ANA BEKUTA NAKON SMRTI NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Evo šta je izjavila

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Poznati pjevač Novica Zdravković preminuo je juče od posljedica višedecenijske borbe sa teškom bolesti. Pjevač je preminuo u KBC Zvezdara, a vijest o njegovoj smrti mnogi su primili sa nevjericom.

Vlasnik hitova “Splavovi” i “Ambis mog života” bio je poznat javnosti i kao mlađi brat legendarnog Tome Zdravkovića.

Pjevačica Ana Bekuta je priznala da Novicu nije pretjerano dobro poznavala, ali je bila bliska sa njegovom suprugom Jelenom.

– Novicu sam malo poznavala, ali sam više sarađivala sa njegovom suprugom Jelenom, stilistom u našim poznatim nedeljnicima. Upravo sam joj izjavila saučešće. Nebeska kafana je sada dobila duet Zdravkovića, a nama ostaje da se sjećamo kratkih susreta i divnih pjesama koje će nadživjeti sve nas – rekla je Ana.

anabekuta

Vrijeme i mjesto sahrane Novice Zdravkovića još uvek nije poznato.

Related Articles

DARKO LAZIĆ POSTAJE OTAC TREĆI PUT?! Barbara objavila sliku na Intagramu (FOTO)

user

DALILI SAM OSTAVIO SVE ŠTO JE U BOSNI, POTPISAO SAM PAPIR ZA RAZVOD: Dejan otvoreno o podjeli imovine, pa otkrio kome će dati NOVAC

user

SVAĐA CECE I BOSANCA U ZVEZDAMA GRANDA, pogledajte šta joj je Bosanac rekao: “MARIJA ŠERIFOVIĆ JE PJEVAČINA, A CECA JE…”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM