Ehomag
Zabava

NJIHOV MOZAK RADI 100 NA SAT: Astrolozi jednoglasni, OVO SU 3 NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA ZODIJAKA

Astrolozi kažu da su predstavnici ovih horoskopskih znakova ubjedljivo inteligentniji od ostalih iz skupa zodijaka. Njihov mozak nikad ne miruje, a ideje se samo nižu, piše “astrosudbina.com”.

Vrlo lako se snalaze u svim situacijama, a ako se nađu u neprilici brzo će se iz nje izvuću, baš zahvaljujući svom bistrom umu.

smartgirl

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rješenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih vještina, ali im to koristi samo ako su spremni da se posvete nečemu.

Jarac

 Pripadnici ovog znaka posjeduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvijek koriste, a odlično primjenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Related Articles

Nevjerovatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila… (FOTO)

user

OPREZ! OVO JE CRVENO UPOZORENJE ZA SVE ONE KOJI SU U VEZI ILI BRAKU: Ako se ovo dešava 5 minuta poslije – ZNAK JE ZA UZBUNU

user

POUČNO: Insan ne zna vrijednost neke osobe dok je ne izgubi

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM