Ehomag
Sport

O ĐOKOVIĆU I DJEČAKU PRIČA CIJELI SVIJET: Novak se sad oglasio i otkrio KO JE MALIŠAN i zašto mu je poklonio reket – TEK ĆETE SE SADA RASPLAKATI (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon završetka finala Rolan Garosa u kome je Novak Đoković trijumfovao nad Stefanosom Cicipasom desila se jedna od najljepših priča u historiji ovog turnira.

Srpski as je reket kojim je osvojio 19. grend slem titulu poklonio jednom dječaku, a on je bio toliko oduševljen da je ta scena obišla cijeli svijet.

Đokovića su na konferenciji za medije pitali ko je taj dejčak.

“Ne znam ko je dječak, ali sam ga čuo sve vrijeme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savjete tokom meča, kao trener ha-ha. On je bio najbolji izbor, želio sam njemu da dam reket jer me je podržavao tokom čitavog meča”, rekao je Novak.

Related Articles

Novak Đoković dobio ultimatum: Bez vakcine ne može na Australian Open

user

JEDNO OD NJIH DVOJE NAPUŠTA BIJELU KUĆU: Evo ko je nominovan za izbacivanje, ODLUKA JE PRETEŠKA

user

KLADIMO SE DA NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE ŽENA SA SLIKE: Danas izgleda drastično drugačije, SVI SE IZNENADE

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM