Ehomag
Sport

O ĐOKOVIĆU I DJEČAKU PRIČA CIJELI SVIJET: Novak se sad oglasio i otkrio KO JE MALIŠAN i zašto mu je poklonio reket – TEK ĆETE SE SADA RASPLAKATI (VIDEO)

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Nakon završetka finala Rolan Garosa u kome je Novak Đoković trijumfovao nad Stefanosom Cicipasom desila se jedna od najljepših priča u historiji ovog turnira.

Srpski as je reket kojim je osvojio 19. grend slem titulu poklonio jednom dječaku, a on je bio toliko oduševljen da je ta scena obišla cijeli svijet.

Đokovića su na konferenciji za medije pitali ko je taj dejčak.

“Ne znam ko je dječak, ali sam ga čuo sve vrijeme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savjete tokom meča, kao trener ha-ha. On je bio najbolji izbor, želio sam njemu da dam reket jer me je podržavao tokom čitavog meča”, rekao je Novak.

Related Articles

DALILA I DEJAN PODIJELILI IMOVINU U ZADRUZI: Evo šta je na kraju kome PRIPALO!

user

VANDA OPET NAPRAVILA HAOS NA INSTAGRAMU: Za porodicu ću da se pobrinem ja! Za ku***… (FOTO)

user

BIO JE NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU, A SADA JEDVA HODA: Evo kako izgleda, nova slika na Instagramu sve iznenadila (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM