Ehomag
Sport

BIVŠI TRENER ĐOKOVIĆA OTKRIO: ‘Novak crpi energiju iz “svetog brda” u Visokom’

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Novak Đoković energiju crpi iz brda kod Visokog, kazao je danas legendarni njemački teniser Boris Becker u prijenosu finala Rolan Garosa na Eurosportu u kojem je srbijanski teniser nakon velikog prepokreta savladao Grka Stefanosa Cicipasa.

e1dj0duuuaaispb

– Novak energiju crpi iz posebnog “svetog brda”. Đoković je već nekoliko puta posjetio Visoko u Bosni i Hercegovini gdje se nalazi to “sveto brdo”. Nema sumnje da mu energija, za koju on kaže da tamo dobija, pomaže u ovakvim mečevima kao što je danas bilo protiv Cicipasa – kazao je Beker koji je stručni konsultant na Eurosportu.

Njemački teniser jedno vrijeme je bio i jedan od Đokovićevih trenera.

Related Articles

NOVAK DJEČAKU NIJE DAO SAMO REKET! OGLASIO SE OTAC DJEČAKA I OTKRIO ŠTA SE DESILO POSLIJE: Nakon ceremonije Novak je dječaku ponovo prišao I OVO MU DAO!

user

JELENA NIJE BILA NA VIMBLDONU, ALI NOVAK JE PORUKU POSLAO I PRIJE FINALA: Nadimak kojim joj tepa će vam otopiti srce

user

Amel Tuka sreo Novaka Đokovića pa napisao – “On je ljudina”

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM