Ehomag
Sport

Lagana pobjeda Danske i još jedna vrlo loša partija Zmajeva

<!–

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

–> <!–

document.addEventListener(‘cedatoAdUnitReady’, function() { CEDATO.InContent({ player: { playerId: 1466176189, protocol: ‘https:’, domain: ‘novi.ba’, servingDomain: ‘algovid.com’, extraParams: ”, }, position: ‘ads’, control: { closeButton: true, closeOnAdEnd: true, closeOnContentEnd: false, soundOnHover: true, playOnVisibility: 50, pauseOnVisibility: 25, pauseOnHiddenTab: true }, }); }); –>

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u fudbalu, večeras je poražena u Brondbiju od Danske sa 2:0, a kako je igrao naš tim, dobro se još i završilo. Danci su igrali kao na treningu, čuvali se očigledno za Evropsko prvenstvo i na kraju lagano slavili.

Izabranici Ivajla Peteva (Ivaylo) nisu napravili ni jednu ozbiljniju šansu (par pokušaja u finišu), pa nismo mogli ni očekivati više od poraza. Ukupno 13 utakmica reprezentacije BiH bez pobjede, pa će se morati čekati još neko vrijeme.

Naš tim je imao sjajnu podršku na tribinama. Oko 1.000 navijača je bodrilo “Zmajeve” tokom cijele utakmice.

Domaći su poveli u 18 minuti 18. Martin Brajtvajt (Braithwaite) je bio strijelac. Lopta se odbijala u našem kaznenom prostoru nakon kornera i onda je Danac glavom pospremio u mrežu. 

Konačnih 2:0 postavio je Andreas Kornelijus (Cornelius) u 73. minuti. Opet se radilo o korneru, a ovog puta je domaći igrač bio najviši su skoku.

Peteve sigurno nakon ovog ogleda neće imati mirean sam. Probao je mnogo igrača, malo ko je to opravadao.

Related Articles

Rafael Nadal u polufinalu Roland Garrosa

user

“NE ŽELIM DUET SA ALEKSANDROM MLADENOVIĆ”: Isak Šabanović iznenadio reakcijom, evo šta se desilo

user

IZ TOP RIBE SE PRETVORILA U MUŠKARCA: Duga kosa, jaka šminka – evo kako je MATORA IZGLEDALA PRIJE RIJALITIJA (FOTO)

user

Podrži naš rad jednim LAJKOM